REGAL M2 65ED (16-48x65) Zoom

CELESTRON

REGAL M2 65ED (16-48x65)

# CΕ52304

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η σειρά διοπτρών Regal M2 είναι η επόμενη γενιά των κορυφαίας απόδοσης διοπτρών Regal F-ED της Celestron. 

Καταργημένο
734,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Διόπτρα REGAL M2 65ED (16-48x65)

 

Η σειρά διοπτρών Regal M2 είναι η επόμενη γενιά των κορυφαίας απόδοσης διοπτρών Regal F-ED της Celestron. Είτε είναι μέρα είτε νύχτα, η Regal M2 είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε να αποδίδει τα πιο ευκρινή είδωλα. Θα σας ενθουσιάσει στην παρατήρηση πτηνών και της φύσης, στη θέαση μακρινών στόχων και στην απλή αστρονομική παρατήρηση.

Αυτές οι κορυφαίες διόπτρες διαθέτουν όλα τα προηγμένα χαρακτηριστικά που απαντώνται συνήθως σε πιο ακριβά μοντέλα, μεταξύ των οποίων το γυαλί ED (Extra Low Dispersion – Εξαιρετικά Χαμηλού Διασκεδασμού). Η σειρά διαθέτει σώμα από κράμα μαγνησίου, που μειώνει το συνολικό βάρος της διόπτρας κατά 14% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Επίσης, οι νέες διόπτρες Μ2 περιλαμβάνουν αναβαθμισμένο μηχανισμό εστίασης, που σας επιτρέπει να εστιάσετε στον στόχο σας με διπλάσια ταχύτητα.

Η Regal M2 είναι πλήρως υδατοστεγής και γομωμένη με άζωτο, για την αποτροπή θολώματος. Διατίθεται σε νέο πράσινο χρώμα και συνοδεύεται από θήκη μεταφοράς, ώστε να την παίρνετε μαζί σας παντού.

Αν σας ενδιαφέρει να φωτογραφίζετε τις ανακαλύψεις σας, η Regal είναι η τέλεια επιλογή. Προσαρτήστε τη φωτογραφική μηχανή σας στη Regal χρησιμοποιώντας έναν δακτύλιο τύπου T και τον προσαρμογέα τύπου T που περιλαμβάνεται, και πάρτε εκπληκτικές φωτογραφίες! Η διόπτρα Regal M2 είναι θαυμάσια παρέα για κάθε λάτρη της υπαίθρου.

• Αντικειμενικός φακός ED: Μειωμένο χρωματικό σφάλμα, πιστότητα χρωμάτων, αυξημένη ανάλυση και αντίθεση. 
• Επιστρώσεις XLT (Πλήρως πολυεπιστρωμένα οπτικά): Οι πατενταρισμένες επιστρώσεις XLT των φακών μεγιστοποιούν τη διαπερατότητα του φωτός στην οπτική διαδρομή, για λαμπρότερα είδωλα και μεγαλύτερη ανάλυση και αντίθεση (κοντράστ). 
• Σώμα από κράμα μαγνησίου: Αυτό το υλικό είναι δυνατό και ανθεκτικό, κι ωστόσο πιο ελαφρύ από τα συνήθη κράματα αλουμινίου.
• Διπλή εστίαση: Μακροβηματική εστίαση για χοντρική ρύθμιση και μικροβηματική εστίαση για λεπτομερή ρύθμιση. Νέος, πιο γρήγορος μηχανισμός εστίασης. 
• Περιστρεφόμενη βάση για τρίποδα, με φρένο: Σας επιτρέπει να προσανατολίσετε το προσοφθάλμιο στην καλύτερη κατεύθυνση για παρατήρηση.
• Προσοφθάλμιο Ζουμ 16-48x: Ρυθμιζόμενη μεγέθυνση, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε ευρύ πεδίο για γενική θέαση και, όταν χρειαστεί, κοντινό πλάνο. Στρέψτε τα προσοφθάλμια παρεκτάματα, μέχρι να βρείτε τη σωστή απόσταση των ματιών σας από τον φακό, για άνετη παρατήρηση με ή χωρίς γυαλιά. 
• Ο τυπικός υποδοχέας προσοφθαλμίων 1.25 ιντσών επιτρέπει τη χρήση πολλών αστρονομικών προσοφθαλμίων με αυτή τη διόπτρα. 
• Περιλαμβάνεται δακτύλιος τύπου T για την προσαρμογή φωτογραφικής μηχανής 35 mm/DSLR.
• Το κινητό σκίαστρο, με στόχαστρο, εμποδίζει το διάχυτο φως και κρατάει την υγρασία μακριά από τον αντικειμενικό φακό. Το στόχαστρο σάς βοηθάει να εντοπίσετε το αντικείμενο που θέλετε να παρατηρήσετε.


Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 1327
Τύπος Διόπτρας 45°
Διάμετρος Φακού (mm) 65
Επιστρώσεις Οπτικών ED (Extra-Low dispersion )
Γωνιώδες εύρος οπτικού πεδίου 2.5-1.3°
Eye Relief (mm) 20
Ελάχιστη απόσταση εστίασης (m) 5
Μεγεθύνσεις 16-48x
Θήκη Μεταφοράς Μαλακή
Δυνατότητα προσαρμογής κάμερας Ναι

Επιπλέον Πληροφορίες

Γραμμικό οπτικό πεδίο (@914 m): 43-23 m
Exit Pupil (mm): 4-1.3  
Οπτικές επιστρώσεις: XLT (πλήρως πολυεπιστρωμένα οπτικά)
Τύπος γυαλιού πρίσματος: BaK-4
Σχετική λαμπρότητα: 16-1.7
Δέχεται φίλτρα; Όχι
Υδατοστεγής: Ναι
Γόμωση αζώτου (αντιθολωτικό): Ναι
Παράγοντας λυκόφωτος: 55.9


Παρελκόμενα που περιλαμβάνονται:


Προσοφθάλμιο ζουμ
Καπάκι αντικειμενικού φακού
Καπάκι προσοφθαλμίου
Mαλακή θήκη μεταφοράς
Δακτύλιος τύπου T
Καπάκι υποδοχέα προσοφθαλμίου
Πανάκι για τον φακό
Εγχειρίδιο οδηγιών

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.