Ράβδος τοποθέτησης σε στήριξη (DOVETAIL 45mm) τύπου Ζ, 12cm Zoom

BAADER PLANETARIUM

Ράβδος τοποθέτησης σε στήριξη (DOVETAIL 45mm) τύπου Ζ, 12cm

# BA-2451103

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ράβδος τοποθέτησης σε στήριξη (DOVETAIL 45mm) μήκους 12cm. Ιδιαίτερα ανθεκτική και ελαφριά, η ράβδος αυτή είναι κατασκευασμένη με τις κατάλληλες αυλακώσεις, ώστε να ταιριάζει σε μια πλειάδα διαφόρων τηλεσκοπίων και των οπτικών σωλήνων VIXEN, CELESTRON, SkyWatcher κ.ά
Διαθέσιμο
31,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Ράβδος τοποθέτησης σε στήριξη (DOVETAIL 45mm) τύπου Ζ, 12cm

Ράβδος τοποθέτησης σε στήριξη (DOVETAIL 45mm) μήκους 12cm. Ιδιαίτερα ανθεκτική και ελαφριά, η ράβδος αυτή είναι κατασκευασμένη με τις κατάλληλες αυλακώσεις, ώστε να ταιριάζει σε μια πλειάδα διαφόρων τηλεσκοπίων και των οπτικών σωλήνων VIXEN, CELESTRON, SkyWatcher κ.ά.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 160

Επιπλέον Πληροφορίες

Πλάτος:45mm
Μήκος:120mm
Βάρος Καθαρό:160g

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.