Ράβδος τοποθέτησης σε στήριξη (dovetail 45mm), μήκους 18cm Zoom

BAADER PLANETARIUM

Ράβδος τοποθέτησης σε στήριξη (dovetail 45mm), μήκους 18cm

# BA-2451660

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ράβδος τοποθέτησης σε στήριξη (DOVETAIL) 18cm. Ιδιαίτερα ανθεκτική και ελαφριά, η ράβδος αυτή είναι κατασκευασμένη ειδικά για την προσαρμογή των οπτικών σωλήνων της Vixen αλλά και της Celestron. Είναι τέλεια για να προσαρμόσετε το Vixen τηλεσκόπιο σας σε οποιαδήποτε στήριξη.
Διαθέσιμο
39,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Ράβδος τοποθέτησης σε στήριξη (dovetail 45mm), μήκους 18cm

Ράβδος τοποθέτησης σε στήριξη (DOVETAIL) 18cm. Ιδιαίτερα ανθεκτική και ελαφριά, η ράβδος αυτή είναι κατασκευασμένη ειδικά για την προσαρμογή των οπτικών σωλήνων της Vixen αλλά και της Celestron (πλάτος συναρμογής 45mm). Είναι τέλεια για να προσαρμόσετε το Vixen τηλεσκόπιο σας σε οποιαδήποτε στήριξη.

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.