QHY Camera 5L-IIc (Έγχρωμη) Zoom

QHY

QHY Camera 5L-IIc (Έγχρωμη)

# QHY-5L-II-C

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Οι κάμερες της σειράς QHY5-ll είναι συμβατές με τυπικές υποδοχές προσοφθαλμίου 1.25’’ και διαθέτουν ρυθμιζόμενο δακτύλιο που εξασφαλίζει τη σωστή προσαρμογή και σύνδεση με το προσοφθάλμιο. Αποτελούν την ιδανική επιλογή για χρήση ως χαμηλού βάρους οδηγητική κάμερα (autoguider).
Άμεσα διαθέσιμο
189,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

QHY Camera 5L-IIc (Έγχρωμη)

QHY5-ll με σύνδεση USB 2.0

Συμπαγής κάμερα υψηλής ταχύτητας και ευαισθησίας για πλανητική και σεληνιακή φωτογράφιση, καθώς και για χρήση ως οδηγητική κάμερα.

Μετά την επιτυχία της οδηγητικής κάμερας QHY5 κατά την περίοδο 2006-2012, κυκλοφόρησε από την εταιρεία QHYCCD, η νέας γενιάς οδηγητική κάμερα QHY5-ll, η οποία είναι κατάλληλη και για πλανητική και σεληνιακή φωτογράφιση. Η σειρά QHY5-ll χαρακτηρίζεται από βελτιωμένη ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων που φτάνει έως τα 39MB/sec, [email protected] ή 1280x960 σε σύγχρονους υπολογιστές και ρυθμό ανανέωσης καρέ που αγγίζει τα εκατοντάδες καρέ ανά δευτερόλεπτο σε ορισμένες λειτουργίες ROI.

Οι κάμερες της σειράς QHY5-ll είναι συμβατές με τυπικές υποδοχές προσοφθαλμίου 1.25’’ και διαθέτουν ρυθμιζόμενο δακτύλιο που εξασφαλίζει τη σωστή προσαρμογή και σύνδεση με το προσοφθάλμιο. Αποτελούν την ιδανική επιλογή για χρήση ως χαμηλού βάρους οδηγητική κάμερα (autoguider). Οι κάμερες της σειράς QHY5-ll διαθέτουν μικρά και ισχυρά περιβλήματα. Ο βελτιωμένος θερμικός σχεδιασμός τους επιτρέπει στη θερμότητα που παράγεται από τον αισθητήρα CMOS να διοχετεύεται προς τα έξω, προς την κάννη του προσοφθάλμιου του τηλεσκοπίου.

Επιπλέον, οι κάμερες της σειράς QHY5-ll διαθέτουν προγράμματα οδήγησης Native WDM και Broadcast WDM, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερά σας ως εξαιρετικά υψηλής απόδοσης web-cam για καταγραφή ή ζωντανή μετάδοση βίντεο. Παρουσιάστε εικόνες αστρονομικών αντικειμένων και γεγονότων στους φίλους σας, σε πραγματικό χρόνο! Οι κάμερες QHY5-ll έχουν δυνατότητα σύνδεσης με QHY InterCam που δεν απαιτεί χρήση υπολογιστή (stand-alone).

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρας

CMOS (Micron MT9M034)

Ανάλυση

1.2 Megapixels 1280x960

Μέγεθος pixel

3.75

Σύνδεση

USB 2.0

Bit depth

8 bit

Ψύξη

Όχι

Σύνδεση σε τηλεσκόπιο

Προσαρμογέας 1.25’’

Έγχρωμη κάμερα

Ναι

Μέγιστος χρόνος έκθεσης

1.65 min

Ελάχιστος χρόνος έκθεσης

20 μs

Ρυθμός ανανέωσης καρέ σε πλήρη ανάλυση

30 καρέ/δευτερόλεπτο

Συμβατότητα με λειτουργικό σύστημα

Windows XP (SP2), Vista, Windows 7, 8, 10

Διαστάσεις αισθητήρα

4.83x3.63 mm

Εστιακή απόσταση ως τον αισθητήρα

10.4 mm

Απόδοση

52% @300nm, 62% @500nm, 58% @656nm

Διαγώνιος αισθητήρα

6 mm

Θύρα οδήγησης

Ναι (RJ-12)

Σπείρωμα φίλτρου

Ναι

Τροχός τοποθέτησης φίλτρων

Όχι

Βάρος

45 g

Διάμετρος

31.7 mm

Ύψος

52 mm

Υλικό περιβλήματος

Αλουμίνιο

Σειρά

5-ll

Πεδία εφαρμογής

  • Φωτογράφιση μετεωριτών και AllSky: Όχι
  • Αυτόματη οδήγηση: Ναι
  • Σεληνιακή και πλανητική φωτογράφιση: Ναι
  • Φωτογράφιση νεφελωμάτων και γαλαξιών: Όχι
 

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.