ΠΥΞΙΔΑ DC45 Zoom

LEVENHUK

ΠΥΞΙΔΑ DC45

# LEV-30356

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η μικρή και αξιόπιστη πυξίδα Levenhuk DC45 θα αποδειχτεί χρήσιμη σε διάφορες περιστάσεις: προσανατολισμό, πεζοπορία, αστρονομικές παρατηρήσεις.

Άμεσα διαθέσιμο
6,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΠΥΞΙΔΑ DC45 

Η μικρή και αξιόπιστη πυξίδα Levenhuk DC45 θα αποδειχτεί χρήσιμη σε διάφορες περιστάσεις: προσανατολισμό, πεζοπορία, αστρονομικές παρατηρήσεις.

Αν προσπαθείτε να παρατηρήσετε τον έναστρο ουρανό υπό έντονη φωτορύπανση ή όταν δεν φαίνεται ο Πολικός Αστέρας, ίσως είναι δύσκολο να βρείτε τον Βόρειο Ουράνιο Πόλο. Μια πυξίδα θα σας βοηθήσει να βρείτε με ευκολία τα σημεία του ορίζοντα, ανεξάρτητα από τις τρέχουσες συνθήκες. Κατόπιν μπορείτε πολύ εύκολα να προσανατολιστείτε στον ουρανό. 

Χάρη στο μικρό της μέγεθος και βάρος, αυτή η πυξίδα χωράει στην τσέπη σας, έτσι μπορείτε να την πάρετε μαζί σας παντού.


Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 20

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.