ΠΥΞΙΔΑ Army AC10 Zoom

LEVENHUK

ΠΥΞΙΔΑ Army AC10

# LEV-74116

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η πυξίδα Levenhuk Army AC10 είναι ένα επαγγελματικό όργανο προσανατολισμού και πλοήγησης σε έναν χάρτη
Άμεσα διαθέσιμο
22,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΠΥΞΙΔΑ Army AC10 

Η πυξίδα Levenhuk Army AC10 είναι ένα επαγγελματικό όργανο προσανατολισμού και πλοήγησης σε έναν χάρτη. Σας βοηθάει να κρατήσετε σωστά την κατεύθυνση σας στο δάσος, να σχεδιάσετε μια διαδρομή σε ένα χάρτη και να μετρήσετε μια απόσταση μεταξύ απομακρυσμένων αντικειμένων. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για έναν επαγγελματία αθλητή, κυνηγό, ψαρά, στρατιώτη ή λάτρη του κάμπινγκ. Αυτή η πυξίδα είναι κατάλληλη για χρήση σε ξηρά και κοντά σε νερό. 

Η πυξίδα διαθέτει ένα μεγάλο διαφανές παράθυρο παρατήρησης στο κάλυμμα τουΛόγω αυτού, μπορείτε να διαβάσετε την πυξίδα ακόμη και με το κάλυμμα κλειστό. Υπάρχουν δύο κλίμακες στις πλαϊνές άκρες της πυξίδας. Με τη βοήθειά τους μπορείτε εύκολα να κάνετε εκτίμηση αποστάσεων. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο επίπεδο φυσαλίδων για απλοποίηση της ευθυγράμμισης της πυξίδας κατά μήκος του οριζόντιου άξονα. Οι υποδιαιρέσεις στο καντράν είναι μεγάλες και ευανάγνωστες.

Επιπλέον Πληροφορίες

Το κιτ περιλαμβάνει:

  • Πυξίδα
  • Κορδόνι
  • Τσαντάκι αποθήκευσης
  • Εγχειρίδιο χρήσης και εγγύηση διάρκειας ζωής

Τύπος

Υγρού

Σώμα

Μέταλλο - Πλαστικό

Κύκλοι υποδιαιρέσεων

Μοίρες

Τιμή κλίμακας

Εσωτερική: 2 °, Κεντρική: 1 °, Εξωτερική: 5 °

Επίπεδο φυσαλίδων

Ναι

Προσαρμόσιμο σε τρίποδο

Ναι

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.