ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ OUTER SPACE Zoom

EUREKA TOYS

ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ OUTER SPACE

# PP-MP2063

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Απλώς τοποθετήστε έναν δίσκο στην κορυφή του πυραύλου και προβάλετε εξαιρετικά έντονες έγχρωμες εικόνες από διαστημόπλοια, αστροναύτες, πλανήτες και νεφελώματα.

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)
34,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ OUTER SPACE 

Αυτός ο μικρός και εύχρηστος πύραυλος είναι επίσης και προτζέκτορας . Διαθέτει 24 έγχρωμες φωτογραφίες από τη NASA και από το Διαστημικό Τηλεσκόπιο Hubble, σε τρεις εναλλασσόμενους δίσκους. Απλώς τοποθετήστε έναν δίσκο στην κορυφή του πυραύλου και προβάλετε εξαιρετικά έντονες έγχρωμες εικόνες από διαστημόπλοια, αστροναύτες, πλανήτες και νεφελώματα.

Οι εικόνες προβάλλονται σε επίπεδη επιφάνεια με πλάτος περίπου ένα μέτρο. Η εστίαση γίνεται με την περιστροφή του μπροστινού φακού.

Διαθέτει χώρο για αποθήκευση των δίσκων.

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.