ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ OUTDOOR ADVENTURE CAMPING Zoom

EUREKA TOYS

ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ OUTDOOR ADVENTURE CAMPING

# PP-MP2060

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Αυτός ο προτζέκτορας - βιντεοπροβολέας δημιουργεί μαγικό νυχτερινό ουρανό στο δωμάτιό σας.

Άμεσα διαθέσιμο
24,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ OUTDOOR ADVENTURE CAMPING 

Διαθέτει 24 εικόνες με θέμα το κάμπινγκ, εικόνες ζώων, νυχτερινό ουρανό κα. Απλά πατήστε το διακόπτη και βάλτε το σε λειτουργία. Ο νυχτερινός φωτισμός θα σας κάνει να αισθάνεστε άνετα στη σκηνή σας! O προτζέκτορας κλείνει αυτόματα μετά από 15 λεπτά για να διατηρηθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αυτός ο φορητός προβολέας θα δημιουργήσει ένα μαγευτικό νυχτερινό ουρανό όπου κι αν βρίσκεστε.

Οι εικόνες προβάλλονται σε επίπεδη επιφάνεια με πλάτος περίπου ένα μέτρο. Η εστίαση γίνεται με την περιστροφή του μπροστινού φακού.

Ηλικία: 3+

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.