ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΑΣ ΧΩΡΟΥ T REX Zoom

BRAINSTORM

ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΑΣ ΧΩΡΟΥ T REX

# PP-MP2028

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ο T Rex στο δωμάτιο σας! Αυτός ο υψηλής ποιότητας προβολέας είναι ικανός να προβάλει μέχρι 24 εικόνες δεινοσαύρων. Επιπλέον μπορεί να εντοπίσει «ανεπιθύμητους επισκέπτες» και να βρυχηθεί για να τους τρομάξει! Ηλικία 3+

Διαθέσιμο με Προπαραγγελία
64,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Προτζέκτορας και φύλακας χώρου T Rex

Ο T Rex στο δωμάτιο σας! Αυτός ο υψηλής ποιότητας προβολέας είναι ικανός να προβάλει μέχρι 24 εικόνες δεινοσαύρων. Επιπλέον μπορεί να εντοπίσει «ανεπιθύμητους επισκέπτες» και να βρυχηθεί για να τους τρομάξει! Έχει μήκος 40 εκατοστά και περιλαμβάνει αισθητήρα κίνησης. Περιλαμβάνει απαγορευτικό αυτοκόλλητο T Rex και μυστικό κωδικό για περισσότερες εκπλήξεις σχετικά με τους δεινόσαυρους.

 Ο προτζέκτορας:

18 είδη δεινοσαύρων μπορούν να προβληθούν από τον T Rex προτζέκτορα σε μέγεθος μέχρι ένα μέτρο! Δείτε τον Στεγόσαυρο, τον Βραχιόσαυρο τον Τρικεράτοπα και πολλούς άλλους δεινόσαυρους στον τοίχο του δωματίου σας! Τοποθετήστε ένα δίσκο στους ώμους του T Rex και περιστρέψτε για να βρείτε τον αγαπημένο σας δεινόσαυρο. Στο πίσω μέρος του T Rex υπάρχει αποθηκευτικός χώρος για τους δίσκους προβολής.

 Ο φύλακας του δωματίου:

Ο T Rex μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να βρυχάται κάθε φορά που κάποιος μπαίνει στο δωμάτιο σας! 5 διαφορετικοί και δυνατοί βρυχηθμοί μπορούν να τρομάξουν τα αδέρφια ή τους γονείς σας που θα προσπαθήσουν να μπουν στο δωμάτιο σας.

 Ηλικία 3+

 

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.