Προστατευτικό T-ring για Canon EOS Zoom

BAADER PLANETARIUM

Προστατευτικό T-ring για Canon EOS

# BA-2958550

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ξεχάστε τη σκόνη στη φωτογραφική μηχανή σας. Χρησιμοποιήστε φίλτρα χωρίς βινιετάρισμα. Το νέο προστατευτικό CANON T-Ring της Baader είναι με ακρίβεια κατασκευασμένο για να ταιριάζει στο σώμα της δικής σας Canon σαν να ήταν ένα συμπαγές κομμάτι μετάλλου.
Διαθέσιμο
62,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Προστατευτικό T-ring για Canon EOS με εσωτερική υποδοχή για φίλτρα

Ξεχάστε τη σκόνη στη φωτογραφική μηχανή σας. Χρησιμοποιήστε φίλτρα χωρίς βινιετάρισμα. Το νέο προστατευτικό CANON T-Ring της Baader είναι με ακρίβεια κατασκευασμένο για να ταιριάζει στο σώμα της δικής σας Canon σαν να ήταν ένα συμπαγές κομμάτι μετάλλου. Αυτό το T-ring διαθέτει τρεις τρόπους προσαρμογής σε ένα τηλεσκόπιο: σπείρωμα Τ-2 (φωτογραφικό), σπείρωμα Μ48 (αστρονομικό φίλτρο) και nosepiece 2″ μεγάλου εύρους, για την εισαγωγή μέσα στη φωτογραφική μηχανή της μεγαλύτερης στον κόσμο διαμέτρου χωρίς βινιετάρισμα. Όλα τα  φίλτρα 2″ (με πλαίσιο) και τα φίλτρα 50.4mm (χωρίς πλαίσιο) μπορούν να τοποθετηθούν μέσα στο T-ring, για να πάρουμε φωτογραφίες μέσα από οποιοδήποτε είδος φίλτρου, ενώ χρησιμοποιούμε διάφορους φωτογραφικούς φακούς και οποιοδήποτε τηλεσκόπιο.
Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.