Προσοφθάλμιο Ζουμ 7.2mm – 21.5mm (1.25″) Zoom

AURIGA

Προσοφθάλμιο Ζουμ 7.2mm – 21.5mm (1.25″)

# AUZOOM-7.2-21.5

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Προσοφθάλμιο ζουμ με υψηλή απόδοση και κορυφαία ποιότητα κατασκευής, που δίνει ομοιόμορφο οπτικό πεδίο και καθαρές, ευκρινείς εικόνες.
Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)
139,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή


Προσοφθάλμιο Ζουμ 7.2mm – 21.5mm (1.25″)

Προσοφθάλμιο ζουμ με υψηλή απόδοση και κορυφαία ποιότητα κατασκευής, που δίνει ομοιόμορφο οπτικό πεδίο και καθαρές, ευκρινείς εικόνες. Η εστιακή απόσταση μεταβάλλεται κατά συνεχή τρόπο από 7.2 mm έως 21.5 mm και αντίστοιχα το οπτικό πεδίο από 60°έως 40°. Για ευκολία οι θέσεις που αντιστοιχούν στις εστιακές αποστάσεις 7.2, 10, 13.5 & 21.5mm είναι χαραγμένες στην κάνη του προσοφθαλμίου. Η λειτουργία του ζουμ είναι πολύ ομαλή και η χρήση της είναι απόλαυση. Το eye relief είναι 15 mm.

Ο φακός έχει 7 στοιχεία χωρισμένα σε 4 ομάδες. Αυτό το εξωτικό προσοφθάλμιο έχει μεγάλα στοιχεία φακών και μαλακά πτυσσόμενα παρεκτάματα, για άνετη παρατήρηση. Όλα τα μοντέλα είναι parfocal και έχουν πλήρεις πολλαπλές επιστρώσεις ευρέος φάσματος, μαυρισμένες περιφέρειες φακών και εσωτερικά φράγματα ανάκλασης (baffles). Όμορφο φινίρισμα με ανοδιωμένο αλουμίνιο βαμμένο με high-gloss και με λαστιχένια οδοντωτή ζώνη λαβής. Διαθέτουν σπείρωμα για να δέχονται φίλτρα 1.25″.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 190
Τύπος Zoom
Eye Relief (mm) 15
Διάμετρος κάννης 1,1/4" (31,8mm)
Εστιακή απόσταση 7.2mm – 21.5mm
Φαινόμενο πεδίο (FOVº) 40° - 60°
Πλήθος οπτικών στοιχείων 7

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.