ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ SSW 3.5mm Zoom

VIXEN

ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ SSW 3.5mm

# VX37121

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το εξαιρετικά ευρύ πεδίο των προσοφθαλμίων SSW, 83 ο  σας επιτρέπει να δείτε περιοχές του ουρανού με τριπλάσιο πεδίο από αυτό που δίνει ένα προσοφθάλμιο των 45ο ή 50ο ! Με αυτό το εύρος και με την εξαιρετική οξύτητα των εικόνων που παρέχουν τα οπτικά lanthanum, η θέαση του ουρανού με τα αστέρια είναι ακόμη πιο εκθαμβωτική!

Διαθέσιμο εντός 3-14 ημερών
349,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ SSW 3.5mm
H Vixen έφτασε στις 83ο φαινόμενου οπτικού πεδίου στα προσοφθάλμια!

Η σειρά SSW (Super Super Wide) σχεδιάστηκε με το εξαιρετικό φαινόμενο πεδίο των 83 μοιρών!
Το εξαιρετικά ευρύ πεδίο των προσοφθαλμίων SSW σας επιτρέπει να δείτε περιοχές του ουρανού με τριπλάσιο πεδίο από αυτό που δίνει ένα προσοφθάλμιο των 45ο ή 50ο ! Με αυτό το εύρος η θέαση του ουρανού με τα αστέρια είναι ακόμη πιο εκθαμβωτική.
Τα προσοφθάλμια SSW παρέχουν καθαρές και με υψηλό contrast εικόνες χωρίς ίχνος θαμπάδας ή λάμψης σε ολόκληρο το πεδίο, χάρη στις πολλαπλές επιστρώσεις υψηλής τεχνολογίας. Θα εντυπωσιαστείτε από την εξαιρετική οξύτητα των εικόνων ακόμη και στις άκρες του πεδίου!

Χαρακτηριστικά των SSW

Εξαιρετικά ευρύ πεδίο 83ο
Η περιοχή που φαίνεται μέσα από το προσοφθάλμιο ονομάζεται φαινόμενο πεδίο. Στα περισσότερα προσοφθάλμια είναι μεταξύ 45ο και 50ο. Γενικά, τα ευρυγώνια προσοφθάλμια δίνουν φαινόμενο πεδίο 60ο με 70ο. Τα προσοφθάλμια Vixen SSW δίνουν το υπέρ-ευρύ φαινόμενο πεδίο των 83ο και χαρίζουν την καλύτερη παρατηρησιακή εμπειρία!

Εικόνες με οξύτητα σε όλο το πεδίο!
Άλλα ευρυγώνια προσοφθάλμια τείνουν να δημιουργούν αλλοίωση της εικόνας κοντά στα άκρα του πεδίου. Τα SSW της Vixen περιέχουν γυαλί lanthanum πολύ χαμηλής διασποράς με αποτέλεσμα την οξύτητα των εικόνων ακόμη και στα άκρα του πεδίου. Όλα τα SSW σχεδιάστηκαν για τηλεσκόπια με εστιακό λόγο έως f/4.  

Εικόνα προσομοίωσης πεδίου μέσα από προσοφθάλμια: με 83ο φαινόμενο πεδίο (SSW10mm) και με 50ο φαινόμενο πεδίο (SLV10mm)

Καμία απώλεια φωτός σε όλο το πεδίο
Η τοποθέτηση των φακών εντός του σώματος, η θέση του δαχτυλιδιού field stop και το μέγεθος του σώματος σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζουν 100% τη λαμπρότητα στο πεδίο χωρίς να υπάρχει βινιετάρισμα ή απώλεια φωτός στα άκρα.

Καθαρές και λαμπερές εικόνες
Οι ανώτερης ποιότητας πολλαπλές επιστρώσεις  σε κάθε επιφάνεια των φακών προσφέρουν υψηλή διαπερατότητα του φωτός, πάνω από 99,5%, σε όλο το φάσμα του ορατού φωτός (430nm - 690nm) και παρέχουν εξαιρετικά λαμπερές και καθαρές εικόνες. Η δομή του εσωτερικού του προσοφθαλμίου σχεδιάστηκε έτσι ώστε να παρέχει τη βέλτιστη οπτική διαδρομή.  

Φιλικός στο χρήστη εξωτερικός σχεδιασμός
Το σώμα του προσοφθαλμίου είναι κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και με διαφορετικό χρώμα για κάθε μια εστιακή απόσταση. Η εξωτερική ελαστική επένδυση μειώνει την τάση για κύλιση και παρέχει προστασία από γρατσουνιές. Τα περιστρεφόμενα ελαστικά παρεκτάμματα επιτρέπουν στο χρήστη να ρυθμίσει την προσωπική, ιδανική απόσταση φακού-ματιού. Το αυλάκι της κάνης ασφαλίζει το προσοφθάλμιο στην υποδοχή του τηλεσκοπίου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με δακτύλιους συμπίεσης για προσοφθάλμια.
Τα SSW δεν είναι μόνο εύκολα στη χρήση αλλά σχεδιάστηκαν από τη Vixen έχοντας κατά νου τις ανάγκες του παρατηρητή.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 230
Eye Relief (mm) 13
Διάμετρος προσοφθαλμίου 1,1/4" (31,8mm)
Εστιακή απόσταση 3,5
Φαινόμενο πεδίο (FOVº) 83

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Συνημμένα

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.