ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ LASER COLLIMATOR Zoom

ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ LASER COLLIMATOR

# OV-20119

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Αυτό το ειδικό προσοφθάλμιο ευθυγράμμισης κόκκινου laser ισχύος 1mW διαθέτει κάποιες από τις καλύτερες και πιο πρακτικές λειτουργίες που μπορεί να προσφέρει ένας colimator.

Άμεσα διαθέσιμο
59,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

 ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ LASER COLLIMATOR

Αυτό το ειδικό προσοφθάλμιο ευθυγράμμισης κόκκινου laser ισχύος 1mW διαθέτει κάποιες από τις καλύτερες και πιο πρακτικές λειτουργίες που μπορεί να προσφέρει ένας collimator. Ένα μεγάλο παράθυρο επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει καθαρά την καρδιά της συσκευής. Ενώ οι περισσότεροι ευθυγραμμιστές άλλων κατασκευαστών έχουν μια στάνταρ ρύθμιση, ο OV-20119 έχει επτά επίπεδα φωτεινότητας. Ο εθυγραμμιστής 1.25”συνοδεύεται από έναν αντάπτορα 2”, ώστε να είναι δυνατή η χρήση με εστιαστές κάθε διαμέτρου. Είναι σχεδιασμένος για ευθυγράμμιση ακριβείας νευτώνειων κατοπτρικών, Dobsonians και διοπτρικών τηλεσκοπίων.


Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.