ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟΥ 2" Zoom

TELEVUE

ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟΥ 2"

# TVEBX-2120

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η προέκταση προσοφθαλμίου 2" αυξάνει την απόσταση backfocus και προσφέρει τη δυνατότητα προσαρμογής φίλτρων 2". Η προέκταση προσθέτει μήκος 1,2" στην κάννη των 2".

Διαθέσιμο
37,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟΥ 2" 

Η προέκταση προσοφθαλμίου 2" αυξάνει την απόσταση backfocus και προσφέρει τη δυνατότητα προσαρμογής φίλτρων 2". Η προέκταση προσθέτει μήκος 1,2" στην κάννη των 2". 

Χρησιμοποιείται σε: 

Ethos
Τα μοντέλα με διπλή κάννη 2"/1.25" μπορούν να δεχθούν την προέκταση. 

Nagler type-4, 12mm
Η προέκταση κάνει το προσοφθάλμιο 12 mm σχεδόν ομοεστιακό με τα 17mm και 22mm Nagler Type-4, όταν χρησιμοποιείται σε διαγώνιο Tele Vue 2". 

Plössl 55mm
Επειδή το field stop βρίσκεται κοντά στη βάση της κάννης από χρώμιο, θα χρειαστεί να φέρετε τον εστιαστή αρκετά πιο έξω σε σχέση με τα περισσότερα άλλα προσοφθάλμια. Αν δε φτάνει ο εστιαστής τόσο έξω, τότε χρειάζεστε αυτή την προέκταση. Με αυτόν τον τρόπο το Plössl των 55mm θα γίνει σχεδόν ομοεστιακό με το Panoptic των 27mm. 

Σημείωση: Όταν η προέκταση χρησιμοποιείται σε προσοφθάλμια με διπλή κάννη, 2"/1.25", τότε πρέπει να αφαιρείται η βίδα ασφαλείας στην κάννη των 2".

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.