Προέκταση (Extender-Q 1,6 X) Zoom

TAKAHASHI

Προέκταση (Extender-Q 1,6 X)

# TAK-TKA36595

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η προέκταση (Extender-Q 1,6 X) είναι ένα εξειδικευμένο αξεσουάρ που εναρμονίζεται με το FSQ-106ED, ο ρόλος του οποίου δεν περιορίζεται σε αυτόν ενός απλού φακού Barlow.
Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)
589,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Προέκταση (Extender-Q 1,6 X)


Η προέκταση (Extender-Q 1,6 X) είναι ένα εξειδικευμένο αξεσουάρ που εναρμονίζεται με το FSQ-106ED, ο ρόλος του οποίου δεν περιορίζεται σε αυτόν ενός απλού φακού Barlow. Πράγματι, είναι εφικτό να πλησιάσουμε τις οπτικές ιδιότητες αυτών των κλασικών διοπτρικών τηλεσκοπίων της Takahashi (διπλού φακού με φθορίτη ή τριπλού φακού ED): περισσότερο εστιακό μήκος για μεγαλύτερο είδωλο στην φωτογράφηση και ενίσχυση της αντίθεσης στην οπτική παρατήρηση. Το εν λόγω εξάρτημα βιδώνει στην κύρια εστία του τηλεσκοπίου και διατίθεται με αρκετούς σωλήνες προέκτασης.  

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.