Προέκταση εστιαστή 1.25", 35mm Zoom

TELESKOP SERVICE

Προέκταση εστιαστή 1.25", 35mm

# TSV135

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Προέκταση για εστιαστές 1.25" μήκους 35mm

Διαθέσιμο
28,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Προέκταση εστιαστή 1.25", 35mm

Πολλές φορές έχει χρειαστεί να "τερματίσει" προς τα έξω ο εστιαστής του τηλεσκοπίου μας για να εστιάσουμε ή ακόμα και να μην τα καταφέρουμε. Αυτό συμβαίνει κατά βάση σε διοπτρικά τηλεσκόπια που θέλουμε να τα χρησημοποιήσουμε χωρίς διαγώνιο. Για αυτό τον λόγο υπάρχουν οι προεκτάσεις ώστε ακόμα και αν καταφέρνουμε να εστιάσουμε με πλήρως εκτεταμένο τον εστιαστή, κάτι που μηχανικά δεν είναι σωστό, να μπορέσουμε να εστιάσουμε με όσο πιο μαζεμένο τον εστιαστή γίνεται.

Η σύσφιξη των αξεσουάρ στην προέκταση γίνεται με ορειχάλκινο δαχτυλίδι για να μην τραυματίζονται.

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.