Πράσινο φίλτρο συμβολής για CCD, 1.25" Zoom

BAADER PLANETARIUM

Πράσινο φίλτρο συμβολής για CCD, 1.25"

# BA-2458470G

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Πράσινο φίλτρο συμβολής για CCD, 1.25".

Διαθέσιμο
95,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Πράσινο φίλτρο συμβολής για CCD, 1.25"

Φίλτρο υψηλής ποιότητας για αστροφωτογραφία.

  • Με αντιανακλαστικές επιστρώσεις
  • Parfocal με άλλα φίλτρα Baader


Το φίλτρο διατίθεται σε ανθεκτικό πλαστικό κουτί για ασφαλή αποθήκευση και προστασία από τη σκόνη.

Γενικές πληροφορίες για τα φίλτρα συμβολής της Baader

Αυτά τα φίλτρα της Baader εγγυώνται υψηλότατο κοντράστ, χάρη στην απότομη κλίση που έχουν στα όριά τους οι καμπύλες διαπερατότητας. Τα φωτογραφικά αποτελέσματα είναι καλύτερα από ό,τι με τα συνήθη φίλτρα RGB.

Ειδικά σε ουρανούς με έντονη φωτορρύπανση τα φίλτρα είναι πολύ αποτελεσματικά, επειδή επιδρούν κυρίως στα είδη του φωτός που συνεισφέρουν περισσότερο στη φωτορρύπανση (λάμπες ατμών υδραργύρου να νατρίου).

Λίγα αντικείμενα του βαθέως ουρανού εκπέμπουν συνεχές φως, σε όλο το εύρος του φάσματος. Τα περισσότερα εκπέμπουν γραμμικά, π.χ. στις γραμμές O-III ή H-Alpha. Τα νεφελώδη αντικείμενα αλλά και μερικοί γαλαξίες έχουν πιο ευρύ φάσμα. Ενίοτε, εξάλλου, σύνθετα κυανά νεφελώματα ανάκλασης περιβάλλονται από κόκκινα νεφελώματα εκπομπής.

Τα φίλτρα RGB της Baader δεν είναι απλά χρωματικά φίλτρα, αλλά ειδικά σχεδιασμένα φίλτρα με υψηλή διαπερατότητα και απότομες καμπύλες στα όρια αποκοπής, ώστε να αφήνουν μόνο το χρώμα τους να περνάει. Έτσι, το επιθυμητό τμήμα του φάσματος αποτυπώνεται στη φωτογραφία με υψηλότατη αντίθεση και ποιότητα.

Το αποτέλεσμα είναι καλύτερη χρωματική απόδοση, με έντονο κοντράστ – ήδη στην ανεπεξέργαστη εικόνα!


 Η καμπύλη διαπερατότητας του πράσινου φίλτρου

green diagram

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.