ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - Υδροηλεκτρική ενέργεια Zoom

EIN-O-SCIENCE

ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - Υδροηλεκτρική ενέργεια

# PP-EIN2392-HYDROELECTRIC

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η κίνηση του νερού είναι χρήσιμη και πώς? Αυτό το κιτ εξηγεί με παιγνιώδη και διασκεδαστικό τρόπο τι μπορεί να κάνει το κινούμενο νερό.
Άμεσα διαθέσιμο

Τιμή: 11,00 €

Τιμή προσφοράς: 7,90 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ


ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η κίνηση του νερού είναι χρήσιμη και πώς? Αυτό το κιτ εξηγεί με παιγνιώδη και διασκεδαστικό τρόπο τι μπορεί να κάνει το κινούμενο νερό. Επίσης εισάγει σε πειράματα που διδάσκουν πώς η κίνηση του νερού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παραχθεί ενέργεια. Περιέχονται ένας οδηγός, υδροκίνητος τροχός, μάνικα, ράβδος στήριξης, προπέλα, άξονας περιστροφής, βάση και 4 κάρτες με εικόνες. Ηλικία 8+.

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.