ΠΟΜΠΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡ. ΣΤΑΘΜΟ "QUADRO" Zoom

T.F.A

ΠΟΜΠΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡ. ΣΤΑΘΜΟ "QUADRO"

# TFA-303169

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ασύρματος πομπός θερμοκρασίας/υγρασίας, με ενδείξεις, για τον μετεωρολογικό σταθμό Quadro

Άμεσα διαθέσιμο
14,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΠΟΜΠΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡ.ΣΤΑΘΜΟ "QUADRO"

Ο μετεωρολογικός σταθμός Quadro δέχεται έως και 3 ασύρματους πομπούς θερμοκρασίας / υγρασίας. Έτσι, μπορείτε να ελέγχετε τη θερμοκρασία και υγρασία σε τέσσερεις διαφορετικούς  χώρους από μία κονσόλα η οποία θα βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο, π.χ. στο σαλόνι, ενώ οι άλλοι τρεις, σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, π.χ. 2 άλλα δωμάτια και μπαλκόνι, με μέγιστη απόσταση από την κεντρική  κονσόλα 30μ.

Ο πομπός αυτός διαθέτει και οθόνη ενδείξεων για τη θερμοκρασία και υγρασία του χώρου στον οποίο βρίσκεται. Σε περίπτωση τοποθέτησης σε εξωτερικό χώρο θα πρέπει να βρίσκεται σε σκιερό και προστατευμένο από τη βροχή μέρος.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 55

Επιπλέον Πληροφορίες

Επιτοίχιος, λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑ 1,5V (περιλαμβάνονται), συχνότητα μετάδοσης 433MHz

Διαστάσεις: 60 x 25 x 90mm

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.