Πολική διόπτρα για τις στηρίξεις CG-5 & EQ-5 Zoom

CELESTRON

Πολική διόπτρα για τις στηρίξεις CG-5 & EQ-5

# CE94224

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Απαραίτητο αξεσουάρ για ακριβή πολική ευθυγράμμιση σε ισημερινή στήριξη CG5 της Celestron ή EQ5 της SkyWatcher
Διαθέσιμο
64,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΠΟΛΙΚΗ ΔΙΟΠΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ CELESTRON CG-5 & SKYWATCHER EQ-5

Η πολική διόπτρα είναι ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ που προορίζεται για την ισημερινή στήριξη CG5 της σειράς Advanced της Celestron ή την EQ5 της Skywatcher. Διευκολύνει, επιταχύνει και βελτιώνει τη διαδικασία της πολικής ευθυγράμμισης με αποτέλεσμα ο παρατηρητής να διαθέτει περισσότερο χρόνο για παρατήρηση και λιγότερο χρόνο για την προετοιμασία.

Εσωτερικά της διόπτρας διαγράφονται οι : Μεγάλη Άρκτος, Κασσιόπη, Πολικός Αστέρας και Βόρειος Ουράνιος Πόλος (NCP) για χρήση στο βόρειο ημισφαίριο και ο αστερισμός Octans για χρήση στο νότιο ημισφαίριο, καθώς και σταυρόνημα για πιο εύκολο εντοπισμό του ουράνιου πόλου. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης της εστίασης στο προσοφθάλμιο της πολικής διόπτρας, για πιο καθαρό είδωλο πάνω στο σταυρόνημα. 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 200

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.