ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΤΣΕΠΗΣ - POCKET POWERBOX (PPB) Zoom

PEGASUS

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΤΣΕΠΗΣ - POCKET POWERBOX (PPB)

# PEG-0016

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το Τροφοδοτικό Κουτί Τσέπης (για συντομία, ΤΚΤ) είναι κατάλληλο για τον αστροφωτογράφο που δεν χρειάζεται πολύ αυτοματισμό, αλλά θέλει να έχει ανά πάσα στιγμή επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Άμεσα διαθέσιμο
199,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΤΣΕΠΗΣ - POCKET POWERBOX (PPB)

Το Τροφοδοτικό Κουτί Τσέπης (για συντομία, ΤΚΤ) είναι κατάλληλο για τον αστροφωτογράφο που δεν χρειάζεται πολύ αυτοματισμό, αλλά θέλει να έχει ανά πάσα στιγμή επιχειρησιακή ετοιμότητα. Η συσκευή παρέχει ρεύμα έως 10 Ampere, έναν ικανό αριθμό εξόδων 12 V, δύο κανάλια για Θερμαντήρες Δρόσου, μια έξοδο ρεύματος για μηχανή DSLR και έναν αισθητήρα για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας και της υγρασίας.

 

Πιο αναλυτικά, το τροφοδοτικό τσέπης παρέχει:

 • Τέσσερις εξόδους τάσεως 12V DC για τον εξοπλισμό σας
 • Συνολικό ρεύμα 10 Ampere
 • Μία έξοδο 8V για μηχανή DSLR (έχει διακόπτη ON/OFF)
 • Δύο κανάλια για θερμαντήρες δρόσου PWM – έξοδοι RCA
 • Αισθητήρα θερμοκρασίας και υγρασίας
 • Θερμαντήρες δρόσου αυτόματου συντονισμού (auto tune)
 • Προστασία αντιστροφής πολικότητας
 • Έλεγχο μέσω USB / PC
 • Κουτί ελαφρύ και μικρών διαστάσεων

4 έξοδοι τάσεως 12V DC για τον εξοπλισμό σας
Ένα ισχυρό τρανζίστορ mosfet παρέχει τάση για τον πολύτιμο εξοπλισμό σας από 4 εξόδους. Υπάρχει διακόπτης on/off για όλες τις εξόδους.

Ενσωματωμένο βολτόμετρο
Ένα βολτόμετρο ακριβείας μετράει και προβάλλει σε πραγματικό χρόνο την τάση που παίρνετε. Αν είναι μεγαλύτερη από 14 V, το ρεύμα κόβεται αυτόματα, για να προστατευτεί ο εξοπλισμός σας.

Έξοδος για κάμερα / DSLR
Μια έξοδος 8 V είναι κατάλληλη για την τροφοδοσία της μηχανής DSLR. Υπάρχουν διαφορετικά καλώδια σύνδεσης με μπαταρία για μηχανές DSLR / κάμερες χωρίς κάτοπτρό της Sony και της Canon.

Συνολικό ρεύμα 10 Ampere
Η πλακέτα είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίζει συνολικό ρεύμα έως και 10 Ampere.

Αυτόνομη λειτουργία
Το ΤΚΤ μπορεί να λειτουργήσει άμεσα ως αυτόνομη συσκευή. Απλά συνδέστε τα καλώδια, ρυθμίστε τη λειτουργία “autodew” και κάθε φορά που ανοίγετε τη συσκευή, θα θυμάται τις ρυθμίσεις σας. Έτσι, αν δεν θέλετε να συνδέεστε με υπολογιστή κάθε φορά, δεν χρειάζεται να το κάνετε. Τόσο απλά!

Δύο έξοδοι κύκλου λειτουργίας PWM
Δύο έξοδοι διαμόρφωσης εύρους παλμού (PWM) παράσχουν ρεύμα στους θερμαντήρες δρόσου. Τέλος στην υγρασία που προκαλεί θαμπάδα στον εξοπλισμό σας και καταστρέφει τις ξάστερες νύχτες σας. Μπορείτε να χειριστείτε αυτές τις εξόδους από τον υπολογιστή σας μέσω του λογισμικού που παρέχεται.

Αυτόματη ρύθμιση των εξόδων PWM (έξοδοι δρόσου)
Το firmware μπορεί να ρυθμίσει τις εξόδους PWM λαμβάνοντας υπόψη την ένδειξη του αισθητήρα σημείου δρόσου του περιβάλλοντος. Απλά κάντε κλικ στο “Auto” και αφήστε το τροφοδοτικό κουτί τσέπης να αποφασίσει πότε είναι ώρα να ανάψει και να ρυθμίσει με ακρίβεια τους θερμαντήρες δρόσου.

Πλήρης υποστήριξη του ASCOM 6
Το τροφοδοτικό κουτί τσέπης υποστηρίζει πλήρως το ASCOM6. Σε συνδυασμό με το βασικό πρόγραμμα, που λειτουργεί σαν server, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους πιο πρόσφατους οδηγούς ASCOM 6.3, που παρέχονται, για να:

 • Να περάσετε συνθήκες περιβάλλοντος σε υποστηριζόμενο λογισμικό (π.χ. Sequence Generator Pro / MaximDL ) (παρατηρησιακές συνθήκες ASCOM)
 • Να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε όλες τις εξόδους 12 V (διακόπτες ASCOM)

Πλήρης υποστήριξη του INDI
Το τροφοδοτικό κουτί τσέπης υποστηρίζει πλήρως INDI, Bundle it με Stellarmate ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή που μπορεί να τρέξει INDILib.

Φωτεινές ενδείξεις Led για την τάση και για βλάβες
Το λαμπάκι Led αναβοσβήνει με διάφορους τρόπους για να σας προειδοποιήσει σχετικά με σημαντικά προβλήματα της τάσης (π.χ. υψηλότερη ή χαμηλότερη τάση). Το λαμπάκι έχει χαμηλή φωτεινότητα, αλλά αν σας ενοχλεί μπορείτε να το σβήσετε μέσω του λογισμικού.

Περιλαμβάνονται καλώδια ρεύματος
Στη συσκευασία περιλαμβάνονται τέσσερα καλώδια ρεύματος 2.1 mm προς 2.1 mm αρσενικά, μήκους 1 m.

Εξωτερικός αισθητήρας περιβαλλοντικών συνθηκών
Στη συσκευασία περιλαμβάνεται επίσης εξωτερικός αισθητήρας θερμοκρασίας και σχετικής υγρασίας περιβάλλοντος, μήκους 1 m. Έτσι, μπορείτε να γνωρίζετε με ακρίβεια τις περιβαλλοντικές συνθήκες στην τοποθεσία σας. Το λογισμικό προβάλλει τις μετρήσεις της θερμοκρασίας, της υγρασίας και του σημείου δρόσου. 

Συνδεσιμότητα USB2
Συνδέστε το τροφοδοτικό κουτί τσέπης στον υπολογιστή σας και χειριστείτε το μέσω του παρεχόμενου λογισμικού ή μέσω οδηγών ASCOM.

 


 

Προστασία από αντιστροφή πολικότητας
Το ΤΚΤ έχει σχεδιαστεί με προστασία από αντιστροφή της πολικότητας της τάσης. Αυτή η λειτουργία θα αποδειχτεί σωτήρια, αν κατά λάθος συνδεθείτε στο κύριο δίκτυο τάσης με αντίστροφη πολικότητα!

Ασφάλεια
Μια ειδική ασφάλεια που διαθέτει η συσκευή την επανεκκινεί όταν, για οποιοδήποτε λόγο, δεν υπάρχει απόκριση από την πλακέτα για δύο δευτερόλεπτα. Χρήσιμη λειτουργία για το απίθανο αλλά υπαρκτό ενδεχόμενο να παγώσει η πλακέτα – σε περίπτωση που έχετε ένα απομακρυσμένο παρατηρητήριο και θέλετε να είστε σίγουροι ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει.

Αναβαθμίσιμο firmware
Το firmware είναι αναβαθμίσιμο, ώστε να μπορεί να υποστηρίξει μελλοντικές λειτουργίες και διορθώσεις προγραμματιστικών αβλεψιών.

Μικρές διαστάσεις και βάρος
Η ηλεκτρονική πλακέτα φιλοξενείται σε ένα ελαφρύ και μικρών διαστάσεων πλαστικό κουτί από ABS.

Τεχνικά Στοιχεία

 • Τάση λειτουργίας: 12V – 13.8V DC (με προστασία αντιστροφής πολικότητας)
 • Βύσμα εισόδου ρεύματος: DC 2.1mm
 • Συνδεσιμότητα: USB2 – Βύσμα USB Type B
 • 4 έξοδοι 12 V: Μέγιστο ρεύμα 8 Amps συνολικά, 2.1 mm κεντρικό θετικό, Λογισμικό: ON/OFF για όλες τις θύρες
 • 2 κανάλια x 12 εξόδους PWM: Μέγιστο ρεύμα 5A η καθεμία, μαύρο καλώδιο σύνδεσης RCA, Διαμόρφωση Εύρους Παλμού (κατάλληλη για θερμαντήρες δρόσου ή Flatbox), Λογισμικό: Κύκλος λειτουργίας % / OFF
 • 1 υποδοχή Mini Stereo για είσοδο αισθητήρα, συνδεσιμότητα με αισθητήρα περιβάλλοντος, ενδείξεις υγρασίας 0-100% με ακρίβεια 2-5%, ενδείξεις θερμοκρασίας -40 to 80°C με ακρίβεια ±0.5°C
 • Έξοδος κάμερας / DSLR: Μέγιστο 1.5 Amps, 8Volt, 2.1mm κεντρικό θετικό
 • Βολτόμετρο: Εύρος μετρήσεων 5-15 V

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 250

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθαρό βάρος: 250 gr
Διαστάσεις: 109mm x 74mm x 25mm 

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

 • Τροφοδοτικό κουτί τσέπης
 • Εξωτερικός αισθητήρας θερμοκρασίας και υγρασίας
 • Τέσσερα καλώδια ρεύματος DC 2.1 προς 2.1 αρσενικά (1m)
 • Καλώδιο DC (2m) για αναπτήρα αυτοκινήτου (με ασφάλεια 8A)
 • Καλώδιο USB Type B (3m)

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.