ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ "STAR PROJECTOR SP10" Zoom

LEVENHUK

ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ "STAR PROJECTOR SP10"

# LEV-72769

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Μπορείτε να παρατηρήσετε τον νυχτερινό ουρανό μέσα σε ένα διαμέρισμα στην πόλη υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες με αυτή τη μικρή συσκευή. Απλά σβήστε τα φώτα, κλείστε τις κουρτίνες και ενεργοποιήστε το πλανητάριο
Εξαντλημένο Προσωρινά
75,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ "STAR PROJECTOR SP10"

Τόσο οι ενήλικες όσο και τα παιδιά θα αγαπήσουν το Οικιακό Πλανητάριο Levenhuk LabZZ SP10. Μπορείτε να παρατηρήσετε τον νυχτερινό ουρανό μέσα σε ένα διαμέρισμα στην πόλη υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες με αυτή τη μικρή συσκευή. Απλά σβήστε τα φώτα, κλείστε τις κουρτίνες και ενεργοποιήστε το πλανητάριο.

Τοποθετήστε τη συσκευή πάνω σε επίπεδη επιφάνεια, κατευθύνετε τον φακό προς μια λευκή οροφή ή έναν λευκό τοίχο και απολαύστε τη θέα 10.000 αστεριών του Βόρειου Ημισφαιρίου. Περιλαμβάνονται δύο διαφάνειες προβολής. Η πρώτη δείχνει τα αστέρια σαν κουκίδες και η δεύτερη δείχνει τα σχήματα των αστερισμών. Αν στρέψετε τη διαφάνεια των αστεριών, ολόκληρη η προβολή θα περιστραφεί.

Μπορείτε να στρέψετε τη συσκευή πάνω στη βάση της και να κατευθύνετε τον φακό οριζόντια ή κατακόρυφα. Στην πρόσοψη της σφαίρας υπάρχει μια συρόμενη πλατφόρμα υποδοχής των διαφανειών (μοιάζει με τα DVD drives των υπολογιστών). Μπορείτε να εστιάσετε την εικόνα με τον δακτύλιο που περιβάλλει τον φακό. Η συσκευή λειτουργεί με 4 μπαταρίες ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται).
Στη συσκευασία του προϊόντος περιλαμβάνεται και ένα επιπεδόσφαιρο (περιστρεφόμενος αστροχάρτης). Δείχνει πώς φαίνεται ο ουρανός σε δεδομένη ώρα και ημερομηνία.

Με μια ματιά:
•    Πλανητάριο που προβάλλει είδωλα 10.000 αστεριών
•    Δυνατότητα να σβήνει αυτόματα
•    Προβολή είτε μόνο των αστεριών ή και των σχημάτων των αστερισμών


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 730

Επιπλέον Πληροφορίες

Αριθμός αστεριών

10.000

Κατεύθυνση προβολής

Από κατακόρυφα έως οριζόντια

Βέλτιστη απόσταση προβολής

1.5-2 m

Αυτόματο σβήσιμο

Μετά από 30 λεπτά

Δυνατότητα πεφταστεριών

Όχι

Τροφοδοσία

4 μπαταρίες AA batteries (δεν περιλαμβάνονται) 

 


Στη συσκευασία επίσης περιλαμβάνονται:


•    2 διαφάνειες προβολής
•    Προστατευτικό καπάκι για τον φακό
•    Επιπεδόσφαιρο
•    CD με το λογισμικό “CyberSky” (στα αγγλικά)
•    Εγχειρίδιο οδηγιών


Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.