Πλακέτα Robotale και καλώδιο usb Zoom

PLANITEK

Πλακέτα Robotale και καλώδιο usb

# OKY-0003

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το Robotale είναι συμβατό με Arduino και η επικοινωνία του με το περιβάλλον είναι αμφίδρομη, αφού αφενός μπορεί να δεχτεί σήματα και δεδομένα από διάφορους αισθητήρες και αφετέρου μπορεί να δώσει σήμα σε φώτα, μοτέρ και άλλους δέκτες. Διαθέτει θύρα USB και μπορεί να προγραμματιστεί με λογισμικό ανοικτού κώδικα, δηλαδή λογισμικό που μπορεί κανείς να βρει εύκολα και δωρεάν.

Άμεσα διαθέσιμο
19,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Πλακέτα Robotale και καλώδιο usb

Το Robotale, όπως και όλες οι πλακέτες τύπου Arduino, λειτουργεί χάρη σε έναν μικροελεγκτή. Ως μικροελεγκτή μπορούμε να φανταστούμε ένα μικρό επεξεργαστή (όπως αυτός που τρέχει στον υπολογιστή μας), ο οποίος όμως είναι ικανός να λειτουργεί με ελάχιστα ηλεκτρονικά παρελκόμενα. Η κυρίως πλακέτα είναι ο εγκέφαλος. Τα εξαρτήματα και οι αισθητήρες είναι τα εργαλεία και τα αισθητήρια όργανα που χρειάζεται ο εγκέφαλος, για να επιδράσει και να αντιληφθεί το περιβάλλον γύρω του, και ο προγραμματισμός του μικροελεγκτή είναι οι αναλυτικές οδηγίες που δίνουμε εμείς στον εγκέφαλο, ώστε να ξέρει πώς να δράσει σε κάθε περίπτωση. Με τους κατάλληλους αισθητήρες και τις αντίστοιχες ηλεκτρονικές διατάξεις η ηλεκτρονική πλακέτα Robotale μπορεί να αλληλεπιδρά με το περιβάλλον της (λαμβάνοντας διαφόρων ειδών σήματα, τα οποία μεταφράζει σε ηλεκτρικά σήματα) και φυσικά να αντιδρά όπως την έχει προγραμματίσει ο χρήστης. Τα projects μπορεί να μην απαιτούν χρήση Η/Υ (stand-alone) ή μπορούν να επικοινωνούν με λογισμικά (Processing, .NET, Flash κλπ). 


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Robotale (Arduino-Compatible)
Καλώδιο USB

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Μικροελεγκτής ATmega328p
Τάση λειτουργίας: 5V
Τάση εισόδου (συνιστώμενη): 7-12V
Τάση εισόδου (οριακή): 6-20V
Ψηφιακές θύρες Εισόδου/Εξόδου: 14 (6 PWM)
Αναλογικές θύρες εισόδου: 6
Ρεύμα συνέχουν τάσης ανά θύρα Εισόδου/Εξόδου: 40 mA
Ρεύμα συνέχουν τάσης για την θύρα των 3.3V: 50 mA
Μνήμη Flash: 32 KB (0.5 KB bootloader)
SRAM: 2 KB
EEPROM: 1 KB
Συχνότητα Επεξεργαστή: 16 MHz

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.