ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΧΗΜΕΙΑΣ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ Zoom

EIN-O-SCIENCE

ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΧΗΜΕΙΑΣ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

# PP-EIN2383

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Αυτά τα κιτ ΕIN-O-SCIENCE παρέχουν μοναδική μαθησιακή εμπειρία σε πρακτικό επίπεδο στα μικρά παιδιά (Δημοτικού), επιτρέπουν δε, στα μεγαλύτερα να εμπεδώσουν έννοιες που έχουν διδαχθεί στις μικρότερες τάξεις, πραγματοποιώντας μικρά πειράματα στην καθημερινότητά τους.
Άμεσα διαθέσιμο
11,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΧΗΜΕΙΑΣ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Ένα πολύ πρακτικό εκπαιδευτικό σετ για την εισαγωγή στην ανάπτυξη κρυστάλλων, που τα παιδιά θα αγαπήσουν!

Αυτά τα κιτ ΕIN-O-SCIENCE παρέχουν μοναδική μαθησιακή εμπειρία σε πρακτικό επίπεδο στα μικρά παιδιά (Δημοτικού), επιτρέπουν δε, στα μεγαλύτερα να εμπεδώσουν έννοιες που έχουν διδαχθεί στις μικρότερες τάξεις, πραγματοποιώντας μικρά πειράματα  στην καθημερινότητά τους.

Με μικρό μέγεθος, εύκολο στη μεταφορά και στην αποθήκευση αλλά σπουδαίο στην εκμάθηση ακόμη και έξω από την τάξη. 

Το κιτ αυτό εξοικειώνει τα παιδιά με την ανάπτυξη φυσικών ροζ κρυστάλλων. Οι μικροί, νέοι επιστήμονες θα μάθουν πώς να αναμιγνύουν την ειδική κρυσταλλική φόρμουλα για να δημιουργούν κρυστάλλους και πώς να αναγνωρίζουν το είδος των κρυστάλλων που έχουν αναπτυχθεί. 

Η συσκευασία περιλαμβάνει : βράχο βάσης, μεγεθυντικό φακό, δοχείο μέτρησης, σπάτουλα, τσιμπιδάκια, ειδική κρυσταλλική φόρμουλα, δοχείο κρυστάλλων και ένα βολικό πλαστικό κουτί αποθήκευσης. 

Επιπλέον Πληροφορίες

Ηλικίες: 10+
Περιέχονται οδηγίες στα ελληνικά

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.