ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑ Zoom

EIN-O-SCIENCE

ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑ

# PP-EIN2380-ENERGY

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Αυτά τα κιτ ΕIN-O-SCIENCE παρέχουν μοναδική μαθησιακή εμπειρία σε πρακτικό επίπεδο στα μικρά παιδιά (Δημοτικού), επιτρέπουν δε, στα μεγαλύτερα να εμπεδώσουν έννοιες που έχουν διδαχθεί στις μικρότερες τάξεις, πραγματοποιώντας μικρά πειράματα στην καθημερινότητά τους.

Άμεσα διαθέσιμο

Τιμή: 11,00 €

Τιμή προσφοράς: 5,50 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ - ΕΝΕΡΓΕΙΑ 

 

Ένα πολύ πρακτικό εκπαιδευτικό σετ για την εισαγωγή στην έννοια της ενέργειας, που τα παιδιά θα αγαπήσουν! 

Αυτά τα κιτ ΕIN-O-SCIENCE παρέχουν μοναδική μαθησιακή εμπειρία σε πρακτικό επίπεδο στα μικρά παιδιά (Δημοτικού), επιτρέπουν δε, στα μεγαλύτερα να εμπεδώσουν έννοιες που έχουν διδαχθεί στις μικρότερες τάξεις, πραγματοποιώντας μικρά πειράματα  στην καθημερινότητά τους.

Με μικρό μέγεθος, εύκολο στη μεταφορά και στην αποθήκευση αλλά σπουδαίο στην εκμάθηση ακόμη και έξω από την τάξη. 

Το κιτ που αφορά στην ενέργεια εξοικειώνει τα παιδιά με διάφορες μορφές ενέργειας , χάρη στην οποία κινούνται τα αντικείμενα. Τους επιτρέπει, ακόμη, να ανακαλύψουν πώς μεταφέρεται ή αλλάζει μορφή η ενέργεια αλλά και πώς χρησιμοποιείται! 

Το σετ περιλαμβάνει πλήρεις οδηγίες (στα Ελληνικά) για 4 πειράματα:

Όπλο πίεσης
Πηνίο
Μπαλόνι - Πύραυλος
Χάρτινος Ανεμόμυλος

Η συσκευασία περιλαμβάνει : όπλο πίεσης, μπαλόνια, πηνίο, πλαστική ράβδο, κορδόνι, καλαμάκια, βίδες σύσφιξης, πηλό, ελαστικούς ιμάντες, οδηγίες στα ελληνικά. Πιθανόν να χρειαστούν κάποια είδη κοινής χρήσης από το σπίτι. 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 272

Επιπλέον Πληροφορίες

Ηλικίες: 8+
Οδηγίες στα ελληνικά

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.