Πειράματα ανακύκλωσης ενέργειας Zoom

EIN-O-SCIENCE

Πειράματα ανακύκλωσης ενέργειας

# PP-EIN2290

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ετοιμαστείτε να κάνετε ένα βήμα μπροστά και να μάθετε για όλα όσα επηρεάζουν το περιβάλλον της γης!

Άμεσα διαθέσιμο

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

 Πειράματα ανακύκλωσης ενέργειας Ετοιμαστείτε να κάνετε ένα βήμα μπροστά και να μάθετε για όλα όσα επηρεάζουν το περιβάλλον της γης! Αυτό το μεγάλο επιστημονικό kit περιλαμβάνει πειράματα που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις σχέσεις μεταξύ των οργανισμών και του πλανήτη μας, τη μόλυνση και άλλες ανθρώπινες επιρροές προς το περιβάλλον. Ανακαλύψτε τι απειλεί το φυσικό μας περιβάλλον και μάθετε για τον "πράσινο τρόπο" ζωής.

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.