ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΑΤΛΑΣ Zoom

ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΑΤΛΑΣ

# 913-0069

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ο Ουράνιος Άτλας είναι ο πληρέστερος και ταυτόχρονα ο πιο ευανάγνωστος χάρτης του ουρανού.
Άμεσα διαθέσιμο
10,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

sky maps

«ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΑΤΛΑΣ» , του Άρη Μυλωνά 


Κοσμήστε το δωμάτιο, το γραφείο ή την αίθουσα του σχολείου σας, με ένα έγκυρο εκπαιδευτικό εργαλείο που δεν υπολείπεται καλλιτεχνικής σχεδίασης.

Ο Ουράνιος Άτλας είναι ο πληρέστερος και ταυτόχρονα ο πιο ευανάγνωστος χάρτης του ουρανού σε μορφή poster. Απεικονίζει ολόκληρο το νυχτερινό ουρανό, το βόρειο και το νότιο ημισφαίριο συμπεριλαμβανομένων και των αστερισμών του ζωδιακού κύκλου. Σχεδιάστηκε στην Ελλάδα από τον ερασιτέχνη αστρονόμο και αντιπρόεδρο της Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης, Άρη Μυλωνά.

Στο χάρτη διατηρούνται οι κλασικές ελληνικές ονομασίες σε αστερισμούς και αστέρες, ενώ η καταγραφή όλων των λαμπρών αντικειμένων, σμήνη αστέρων, γαλαξίες και νεφελώματα  διακριτά με γυμνό μάτι ή κιάλια έχει γίνει με επιστημονική ακρίβεια.


Ο Ουράνιος Άτλας είναι τυπωμένος σε ειδικό γυαλιστερό χαρτί πολυτελείας, πλαστικοποιημένο, ιδανικό για τοποθέτηση σε κορνίζα κάδρου και μπορείτε να το προσφέρετε ως δώρο στον εαυτό σας ή στους αγαπημένους σας.Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 120
Βιβλιοδεσία Μαλακό εξώφυλλο
Συγγραφέας ΑΡΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ
Εκτύπωση Έγχρωμη
Γλώσσα Ελληνικά
Εκδοτικός οίκος ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης
Διαστάσεις (mm) 1000x700
Έτος Έκδοσης 2009

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 80 x 80 x 800 mm (0.28 Kg )
  • Διαστάσεις 100 Χ 70 εκ.
  • Εμφανίζονται όλοι οι 88 αστερισμοί και οι λαμπροί αστέρες μέχρι 6ου μεγέθους.
  • Διαθέτει τα απαραίτητα βοηθητικά στοιχεία συντεταγμένων αστρονομίας όπως: Ορθή Αναφορά και Απόκλιση, καθώς επίσης και τις γραμμές της Εκλειπτικής και του Ουράνιου Ισημερινού
  • Εμπεριέχει επτά (7) εκπαιδευτικά σκαριφήματα δημοφιλών αστερισμών ή αστρικών σχηματισμών που βοηθούν τους παρατηρητές στην γρήγορη εκμάθηση του νυκτερινού ουρανού και καθοδηγούν στην εύρεση των ουράνιων αντικειμένων.


Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η ειδική συσκευασία  από σκληρό χαρτόνι (διαστάσεων 8 x 8 x 80 cm) για την άνετη και ασφαλή μεταφορά του.

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.