ΟΡΘΟΣΚΟΠΙΚΟ, ΜΕ ΣΤΑΥΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΗΓΗ,  12,5 mm  Ø 31,8mm Zoom

VIXEN

ΟΡΘΟΣΚΟΠΙΚΟ, ΜΕ ΣΤΑΥΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΗΓΗ, 12,5 mm Ø 31,8mm

# VX3660

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Είναι επιβεβλημένος για την αστροφωτογράφηση μεγάλης διάρκειας και ιδανικός για την αρχική ευθυγράμμιση κατά τη χρήση αυτοματοποιημένων (ρομποτικών) τηλεσκοπίων.
Άμεσα διαθέσιμο
229,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή


Ορθοσκοπικό Vixen προσοφθάλμιο  OR 12,5 mm

Είναι επιβεβλημένος για την αστροφωτογράφηση μεγάλης διάρκειας και ιδανικός για την αρχική ευθυγράμμιση κατά τη χρήση αυτοματοποιημένων (ρομποτικών) τηλεσκοπίων. Ιαπωνικής κατασκευής, διαθέτει σταυρόνημα αποτελούμενο από διπλές γραμμές που απέχουν 0,0075". Με τη βοήθειά του διατηρούμε έναν αστέρα αναφοράς κεντραρισμένο ή εντός του διαστήματος που ορίζουν οι γραμμές του σταυρονήματος (ό,τι είναι πιο βολικό στον καθένα) σε όλη τη διάρκεια της φωτογραφικής έκθεσης. Έχει εστιακή απόσταση 12,5 mm. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και φωτεινή πηγή.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 150
Διάμετρος (mm) 31.8
Τύπος Orthoscopic
Eye Relief (mm) 10.87
Φαινόμενο πεδίο (FOVº) 32°
Πλήθος οπτικών στοιχείων 4

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.