Οδηγητικό προσοφθάλμιο 12,5mm Zoom

BAADER PLANETARIUM

Οδηγητικό προσοφθάλμιο 12,5mm

# BA-2404300

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Οδηγητικό προσοφθάλμιο Micro Guide, με ρυθμιζόμενο φωτισμό. Εστιακή απόσταση: 12,5mm.
Προσωρινά Εξαντλημένο
174,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Micro Guide 12.5mm, διαμέτρου 31,8mm (1 1/4")

Είναι αναγκαίο για την αστροφωτογράφηση μεγάλης διάρκειας.
Αυτό το οδηγητικό προσοφθάλμιο πολλαπλών λειτουργιών έχει σταυρόνημα χαραγμένο με laser και ενσωματωμένη  φωτεινή πηγή μπαταρίας. Το προσοφθάλμιο είναι πολύ-επιστρωμένο, 12.5 mm , ορθοσκοπικό. Πιθανές χρήσεις του είναι: η απευθείας οδήγηση με αστέρια έξω από το κέντρο του πεδίου, η οδήγηση με off-axis-guider χρησιμοποιώντας αρκετά αμυδρά αστέρια, τέλεια εστιασμένα οδηγητικά αστέρια χωρίς να μειώνεται το ελάχιστο μέγεθος αστέρα, η μέτρηση της γωνίας θέσης και ο διαχωρισμός διπλών αστέρων.
 


Το προσοφθάλμιο Micro Guide δεν έχει καθόλου εσωτερικές ανακλάσεις και διαθέτει αρκετά μεγάλο eye relief, δίνοντας την δυνατότητα παρατήρησης ακόμα και σε αυτούς που  φοράνε γυαλιά. Η λεπτά χαραγμένη μικρομετρική κλίμακα έχει διαβαθμίσεις ανά 50 microns και με πλάτος 15 microns.

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.