O-III, Φίλτρο Ø 31,8mm (1 1/4″) Zoom

BAADER PLANETARIUM

O-III, Φίλτρο Ø 31,8mm (1 1/4″)

# BA-2458395

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Δίνει τις απόλυτα υψηλής αντίθεσης εικόνες πολλών νεφελωμάτων εκπομπής και πλανητικών. Για πολλά αντικείμενα, το Baader Ο-ΙΙΙ αποκαλύπτει ένα επίπεδο πολύπλοκης λεπτομέρειας που συναγωνίζεται με τις καλύτερες φωτογραφίες από τον βαθύ ουρανό.

Άμεσα διαθέσιμο

Τιμή: 100,00 €

Τιμή προσφοράς: 79,90 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Φίλτρο νεφελωμάτων Baader O-III, 
31,8 mm (1 1/4" )Δίνει τις απόλυτα υψηλής αντίθεσης εικόνες πολλών νεφελωμάτων εκπομπής και πλανητικών. Για πολλά αντικείμενα, το Baader Ο-ΙΙΙ αποκαλύπτει ένα επίπεδο πολύπλοκης λεπτομέρειας που συναγωνίζεται με τις καλύτερες φωτογραφίες από τον βαθύ ουρανό. Είναι το αγαπημένο φίλτρο των ερασιτεχνών για την πλειοψηφία των νεφελωμάτων, ειδικά το Veil, το Lagoon (M8), το Swan (M17), το Ring (M57) και το  Dumbell (M29). Με ένα μεγάλο τηλεσκόπιο, μπορείτε ακόμη να δείτε και τους διάσημους ‘στυλοβάτες της δημιουργίας’ ('Pillars of Creation' ) του M16 στον Αετό. 
Το Baader Ο-ΙΙΙ τέλεια απομονώνει τις δύο διπλά ιονισμένες γραμμές οξυγόνου (496 και 501nm), μέσω μιας πολύ οξείας και στενής ζώνης  (10 nm σε εύρος!, η στενότερη από οποιοδήποτε άλλο φίλτρο Ο-ΙΙΙ). Αντίθετα με άλλα Ο-ΙΙΙ φίλτρα, το Baader Ο-ΙΙΙ ολοκληρωτικά εμποδίζει  τα πιο μεγάλα και τα πιο μικρά μήκη κύματος. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε το υψηλότερο δυνατόν κοντράστ σε ένα φίλτρο τύπου Ο-ΙΙΙ. 

Το Ο-ΙΙΙ ωφελείται από την ακρίβεια λείανσης του επιπέδου υποστρώματος, και τις βοηθούμενες από την τεχνολογία πλάσματος DWDM επιστρώσεις. Κατά συνέπεια, το Baader ο-ΙΙΙ δεν θα υποβιβάσει την οξύτητα της εικόνας και δεν θα μεταδώσει διπλές εικόνες. Για να αποτρέψουν την επιδείνωση από τον καθαρισμό ή την έκθεση στην υγρασία, μερικά άλλα φίλτρα προσφεύγουν ακόμη και στο στρίμωγμα των λεπτών επιστρωμάτων τους μεταξύ δύο στρωμάτων του γυαλιού του φίλτρου, με αποτέλεσμα να έχουμε θολές ή  διπλές εικόνες. Σε αντίθεση με το μύθο, τα φίλτρα νεφελωμάτων είναι συχνά χρήσιμα στις υψηλές μεγεθύνσεις, όπου μετράει  η ποιότητα της εικόνας. Τα  Baader φίλτρα  Ο-ΙΙΙ  μπορούν να πάρουν μεγάλες μεγεθύνσεις  και τα αστέρια να διατηρούν την ακριβή οξύτητά τους, ακόμα κι αν το φίλτρο χρησιμοποιείται μπροστά από το οπτικό εστιακό πεδίο  (δηλ., για τη χρήση φωτογράφησης ή μπροστά από μια διαγώνιο ή ένα δυοφθάλμιο). Συνδυάστε το με το φίλτρο  UV/IR για να έχετε τη μέγιστη δυνατή απόδοση στην φωτογράφηση του βαθέως ουρανού με φίλτρο τύπου Ο-ΙΙΙ. Απολαύστε το θεαματικότερο αντικείμενο του χειμερινού νυχτερινού ουρανού, το νεφέλωμα του Ωρίωνα με τα φίλτρα υψηλών προδιαγραφών BAADER O III

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Διάμετρος (mm) 31.8

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.