NARROWBAND FULL FRAME - CCD FILTERS (2″) Zoom

BAADER PLANETARIUM

NARROWBAND FULL FRAME - CCD FILTERS (2″)

# BA-2458456

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Σετ τεσσάρων φίλτρων (Η-α, Η-β, Ο-ΙΙΙ και S-II) στενής μπάντας για full frame CCD. Οπτική ποιότητα και αντοχή με την εγγύηση Baader. Διάμετρος 2".
Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)
668,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Φίλτρο Narrowband Full Frame - CCD (2″)


Οι αστροφωτογράφοι θα ενθουσιαστούν με το σετ φίλτρων στενής μπάντας της Baader Planetarium. Το σετ αποτελείται από τέσσερα ξεχωριστά φίλτρα. Το Η-α (γραμμής α του Υδρογόνου) το Η-β (γραμμής β του Υδρογόνου), το ΟΙΙΙ (γραμμής δισθενούς Οξυγόνου) και το SII (γραμμής μονοσθενούς Θείου). Με τα φίλτρα αυτά θα έχετε την μέγιστη αντίθεση και την καλύτερη δυνατή αποτύπωση των αντικειμένων του «βαθέως ουρανού». Η στενή φασματική μπάντα σε συνδυασμό με τη μεγάλη διαπερατότητα των φίλτρων δίνουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με τις μικρότερες δυνατές εκθέσεις, ενώ εξαλείφουν το σημαντικό πρόβλημα της φωτορύπανσης και αποκόπτουν το φώς των χαμηλότερων συχνοτήτων.
Η υψηλή οπτική ποιότητα των φίλτρων εγγυάται πως δεν θα έχετε καμία απώλεια σε ευκρίνεια και κοντράστ. Κάθε υπόστρωμα λειαίνεται με εξαιρετική λεπτομέρεια έτσι ώστε τα φίλτρα να παρουσιάζουν παραλληλία της τάξης του ¼ του μήκους κύματος σε ολόκληρη την επιφάνεια του φίλτρου. Αυτή η ειδική διαδικασία λείανσης των φίλτρων γίνεται μόνο στην Baader Planetarium και τοποθετεί τα φίλτρα αυτά σε άλλο επίπεδο ποιότητας από τα συνήθη αστρονομικά φίλτρα της αγοράς.

Επιπλέον, τα φίλτρα Baader έχουν επιστρώσεις οι οποίες γίνονται με μεθόδους που αναπτύχθηκαν με στόχο να εξαλειφθούν οι ενοχλητικές αντανακλάσεις που τόσο συχνά συναντούνται στα φίλτρα στενής μπάντας. Πράγμα που, όπως και η αποτελεσματική αποκοπή του εκτός μπάντας φωτός, επετεύχθη χάρη στον αρχικό σχεδιασμό αλλά και τους πολλούς ελέγχους από την Baader Planetarium.

Οι επιστρώσεις αυτές γίνονται στην Γερμανία με τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Έτσι εξασφαλίζεται υψηλή ακρίβεια όσον αφορά το κεντράρισμα του φασματικού εύρους, τη διαπερατότητα και την αποκοπή των εκτός μπάντας συχνοτήτων. Οι αντί-ανακλαστικές επιστρώσεις είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να αποτρέπουν την εμφάνιση άλω και τα υποστρώματα των φίλτρων είναι ισορροπημένα έτσι ώστε να αποφεύγεται η παραμόρφωση τους. Η εξαιρετικά σκληρή επίστρωση που επιτίθεται με χρήση ιοντικής ακτίνας εμποδίζει τη φθορά των φίλτρων και την υποβάθμιση της οπτικής ποιότητας, εφόσον η χρήση είναι φυσιολογική και ο καθαρισμός γίνεται προσεχτικά.

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.