Μοτέρ ορθής αναφοράς για την ισημερινή στήριξη CG-2 και CG-3 Zoom

CELESTRON

Μοτέρ ορθής αναφοράς για την ισημερινή στήριξη CG-2 και CG-3

# CE93514

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Σχεδιασμένο να αντισταθμίζει την κίνηση της Γης, εγκαταστήστε το μοτέρ στα τηλεσκόπια ισημερινής στήριξης AstroMaster EQ ή PowerSeeker EQ και παρακολουθήστε τα αστέρια!
Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)
54,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Μοτέρ ορθής αναφοράς για την ισημερινή στήριξη CG-2 και CG-3

Εγκαταστήστε το μοτέρ ορθής αναφοράς σε τηλεσκόπια ισημερινής στήριξης CelestronAstroMaster ή PowerSeeker ή σε οποιοδήποτε τηλεσκόπιο διαθέτει μια από τις ισημερινές στηρίξεις CG-2 ή CG-3 της Celestron. Η εγκατάσταση του μοτέρ είναι εύκολη και η χρήση του αντισταθμίζει την περιστροφή της Γης. Έτσι, το τηλεσκόπιο μπορεί να παρακολουθεί την φαινόμενη τροχιά των αστέρων από την ανατολή ως τη δύση τους. Όταν η πολική ευθυγράμμιση της στήριξης έχει πραγματοποιηθεί σωστά και το μοτέρ ορθής αναφοράς είναι εγκατεστημένο, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνει ο παρατηρητής είναι να ρυθμίζει κάπου-κάπου την απόκλιση, ώστε να διατηρείται το παρατηρούμενο αντικείμενο εντός του οπτικού πεδίου του προσοφθαλμίου για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

 

Το μοτέρ παρακολούθησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βόρειο και νότιο ημισφαίριο και λειτουργεί με μια μπαταρία 9V, απαλλάσσοντάς σας έτσι από τα καλώδια. Εάν αλλάξετε ημισφαίριο, θα πρέπει να αντιστραφεί η φορά περιστροφής του μοτέρ. Για να το κάνετε αυτό, απλώς αλλάξτε τη θέση του διακόπτη N/S (N: βόρειο ημισφαίριο, S: νότιο). Επίσης, εύκολη είναι και η αλλαγή της ταχύτητας του μοτέρ. Ακριβώς κάτω από την κόκκινη λυχνία που δείχνει την κατάσταση λειτουργίας, υπάρχει ένας κοχλίας ρύθμισης της ταχύτητας. Περιστρέψτε τον προς τα δεξιά ή τα αριστερά για να επιταχύνετε ή να επιβραδύνετε, αντίστοιχα, την περιστροφή του μοτέρ. Υπάρχει δυνατότητα λοιπόν, να ρυθμίσετε την ταχύτητα περιστροφής του μοτέρ ανάλογα με το αντικείμενο που θέλετε να παρατηρήσετε. Για παράδειγμα, τα αντικείμενα του ηλιακού συστήματος, όπως ο Ήλιος και η Σελήνη, κινούνται με διαφορετικές ταχύτητες στον ουράνιο θόλο σε σύγκριση με τα αντικείμενα βαθέως ουρανού.

 

Επιπλέον Πληροφορίες

Σχέση μετάδοσης: 228:1
Ταχύτητα περιστροφής του άξονα: 9,5 στοφές/ώρα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.