ΜΟΤΕΡ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Zoom

SKYWATCHER

ΜΟΤΕΡ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

# SKAUTOFOCUS

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Εστιάστε με ακρίβεια χωρίς να ακουμπάτε το τηλεσκόπιο, αποφεύγοντας έτσι τις ενοχλητικές δονήσεις
Άμεσα διαθέσιμο

Τιμή: 79,00 €

Τιμή προσφοράς: 63,20 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Μοτέρ εστίασης


Ηλεκτρικός εστιαστής για εστίαση ακριβείας με τις λιγότερες δυνατές αναταράξεις. Με το πάτημα των κουμπιών μπορείτε να κάνετε ρυθμίσεις στην εστίαση χωρίς να ακουμπάτε το τηλεσκόπιο, επιτυγχάνοντας έτσι εξαιρετική εστίαση χωρίς το κουραστικό τρέμουλο. Με τον περιστροφικό διακόπτη μπορούμε να επιλέξουμε αργή ή γρήγορη ταχύτητα ώστε να επιτύχουμε περίπου την σωστή εστίαση και μετά με την αργή ταχύτητα να έχουμε εστίαση ακριβείας.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 400

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.