ΜΟΝΤΕΛΟ ΗΛΙΟΣ-ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ "TELLURION" Zoom

LEVENHUK

ΜΟΝΤΕΛΟ ΗΛΙΟΣ-ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ "TELLURION"

# LEV-72479

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το Tellurion θα μάθει στα παιδιά γιατί υπάρχουν οι εποχές, πώς αλλάζουν οι φάσεις της Σελήνης και γιατί το έτος έχει δώδεκα μήνες.
Άμεσα διαθέσιμο
49,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΟΝΤΕΛΟ ΗΛΙΟΣ-ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ "TELLURION"

 

Το Levenhuk LabZZ Tellurion είναι ένα επιτραπέζιο μηχανικό μοντέλο επίδειξης της περιφοράς της Γης και της Σελήνης γύρω από τον Ήλιο. Το Tellurion θα μάθει στα παιδιά γιατί υπάρχουν οι εποχές, πώς αλλάζουν οι φάσεις της Σελήνης και γιατί το έτος έχει δώδεκα μήνες. Το Tellurion είναι ένα θαυμάσιο οπτικό βοήθημα για μαθήματα Αστρονομίας και Γεωγραφίας.

Το Tellurion είναι βιδωμένο σε μια βάση. Όλα τα μέρη του Tellurion συνδέονται με γρανάζια. Τα ομοιώματα της Γης και της Σελήνης κινούνται με την περιστροφή μιας μικρής μανιβέλας.

Υπάρχει ένα ομοίωμα του Ήλιου (με εσωτερικό φωτισμό) στο κέντρο του μηχανισμού περιφοράς. Η λάμπα του Ήλιου ανάβει με ένα κουμπί που βρίσκεται κάτω από τη βάση.

Η σφαίρα της Γης περιφέρεται γύρω από τον Ήλιο με φορά αντίθετη του ρολογιού. Με τη βοήθεια του Tellurion μπορείτε να δείτε τις εποχές να αλλάζουν. Κάθε φορά που η Γη εκτελεί μια πλήρη περιφορά γύρω από τον Ήλιο, η Σελήνη συμπληρώνει δώδεκα περιφορές γύρω από τη Γη, που αντιστοιχούν στους 12 μήνες του έτους.

Τα βασικά στοιχεία αυτού του μοντέλου είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό και ασφαλές πλαστικό. Η διάμετρος του ομοιώματος του Ήλιου είναι 100 mm, της Γης 85 mm και της Σελήνης 18 mm.

Προσοχή: το Tellurion περιέχει μικρά μέρη! Μην επιτρέπετε στα παιδιά να παίζουν με το Tellurion χωρίς επίβλεψη!

Με μια ματιά:

  • Μηχανικό μοντέλο της περιφοράς της Γης και της Σελήνης γύρω από τον Ήλιο

  • Πρακτικό οπτικό βοήθημα

  • Το μοντέλο τίθεται σε κίνηση με τη στροφή μιας μικρής μανιβέλας

  • Το ομοίωμα του Ήλιου έχει στο εσωτερικό του μια δυνατή λάμπα

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 170 x 220 x 60 mm (0.26 Kg )

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

  • Levenhuk LabZZ Tellurion

  • Βάση με βίδα

  • Μπαταρίες

  • Οδηγίες χρήσεως και εγγύηση

Χαρακτηριστικά:

Υλικό

Πλαστικό

Διάμετρος ομοιώματος Ήλιου

100 mm

Διάμετρος ομοιώματος Γης

85 mm

Διάμετρος ομοιώματος Σελήνης

18 mm

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.