ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ WISE PRO 10x50 Zoom

LEVENHUK

ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ WISE PRO 10x50

# LEV-74156

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το μονοκιάλι Levenhuk Wise PRO 10x50 είναι ένα οπτικό όργανο μεγάλης διαμέτρου για γενικές αλλά και λεπτομερείς παρατηρήσεις ανοιχτών επιφανειών.

Άμεσα διαθέσιμο
119,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

 ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ WISE PRO 10x50

Το μονοκιάλι Levenhuk Wise PRO 10x50 είναι ένα οπτικό όργανο μεγάλης διαμέτρου για γενικές αλλά και λεπτομερείς παρατηρήσεις ανοιχτών επιφανειών. Η μεγέθυνση 10x επιτρέπει τη λεπτομερή μελέτη μακρινών αντικειμένων. Μπορείτε να παρατηρείτε σε ηλιόλουστες μέρες αλλά και σε συννεφιασμένες, καθώς η λαμπρότητα της εικόνας παραμένει ικανοποιητική ακόμα και υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Είναι ιδανικό για την παρατήρηση φυσικών τοπίων, αστικών αρχιτεκτονημάτων, ζώων και πτηνών. Η προσάρτηση του σε τρίποδα κάνει πιο άνετες τις παρατηρήσεις μεγάλης διάρκειας και πιο σταθερή την εικόνα.

Τα οπτικά αποτελούνται από στοιχεία φτιαγμένα από γυαλί και πολλαπλώς επιστρωμένα. Αυτό το μονοκιάλι παρέχει υψηλή ευκρίνεια και αντίθεση. Η πιστή απόδοση των χρωμάτων είναι ευχάριστη στο μάτι. Το μεγάλο eye relief επιτρέπει στον χρήστη να παρατηρεί φορώντας γυαλιά (οπτικά ή ηλίου). Το οπτικό πεδίο είναι ευρύ. Η ελάχιστη απόσταση παρατήρησης είναι 2 μέτρα, άρα το μονοκιάλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε κλειστούς χώρους.

Το μονοκιάλι  Levenhuk Wise PRO 10x50 είναι αδιάβροχο. Το νερό δεν μπορεί να τη διαπεράσει, και οι κακές καιρικές συνθήκες ή οι απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας δεν το επηρεάζουν. Το κέλυφος έχει γόμωση αζώτου, που αποτρέπει το θάμπωμα των οπτικών.

Με μια ματιά:

 • Οπτικά από γυαλί BaK-4

 • Πολλαπλές επιστρώσεις

 • Μικρό και ελαφρύ σώμα (πλαστικό)

 • Δυνατότητα προσαρμογής σε τρίποδα

 • Αδιαβροχότητα κατηγορίας IPx7 ( IPx7 – σημαίνει ότι το οπτικό όργανό προστατεύεται επαρκώς, αν βυθιστεί μερικώς ή για λίγο χρόνο σε νερό βάθους έως 1 m )


 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Διάμετρος Φακού (mm) 50
Μεγέθυνση (x) 10
Στεγανότητα Αδιάβροχο έως 100 mbar (~1μ)
Γωνιώδες εύρος οπτικού πεδίου 5.9°
Exit pupil (mm) 4.9
Eye Relief (mm) 17
Επιστρώσεις Πλήρως Πολύ-επιστρωμένα
Θήκη Μεταφοράς Ναι
Γραμμικό πεδίο ([email protected]) 103
Ελάχιστη απόσταση εστίασης (m) 2
Πρίσματα BK 4

Επιπλέον Πληροφορίες

Διαστάσεις συσκευασίας: 200 x 85 x 70 mm

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

 • Διόπτρα

 • Θήκη

 • Προστατευτικά καλύμματα για τους αντικειμενικούς και τους προσοφθάλμιους φακούς

 • Πανάκι καθαρισμού

 • Λουρί

 • Οδηγίες χρήσεως και δια βίου εγγύηση

 

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.