Μονοκιάλι Artscope 6x16 (Κόκκινο) Zoom

VIXEN

Μονοκιάλι Artscope 6x16 (Κόκκινο)

# VX11305

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για τη λεπτομερή παρατήρηση έργων τέχνης ή καλλιτεχνικών παραστάσεων.

Διαθέσιμο εντός 3-14 ημερών
224,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Μονοκιάλι Artscope 6x16 (Κόκκινο)

 

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για τη λεπτομερή παρατήρηση έργων τέχνης ή καλλιτεχνικών παραστάσεων, το Μονοκιάλι Vixen Optics 6x16 Artscope έχει εξαιρετική μικρή ελάχιστη απόσταση εστίασης (25 cm) και ευρύ οπτικό πεδίο 9.3°. Το πρίσμα του ΒΚ7, τύπου roof, και τα πλήρως επιστρωμένα αντιανακλαστικά οπτικά διασφαλίζουν μέγιστη οπτική διαπερατότητα, ώστε να αποδίδονται είδωλα λαμπρά, ευκρινή και με υψηλό κοντράστ. Το αλουμινένιο κέλυφος έχει κόκκινο ανοδιωμένο φινίρισμα που ανθίσταται στη διάβρωση και στις γρατσουνιές, και ελαστικό δακτύλιο εστίασης με ραβδώσεις για εύκολο χειρισμό, καθώς επίσης και πτυσσόμενο προσοφθάλμιο παρέκταμα, ώστε το μονοκιάλι να μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα είτε φοράει ο χρήστης γυαλιά είτε όχι. Το Artscope κατασκευάζεται στην Ιαπωνία και συνοδεύεται από σκληρή θήκη μεταφοράς με λουράκι μεταφοράς.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 65,2
Διάμετρος Φακού (mm) 16
Μεγέθυνση (x) 6
Οπτικός Σχεδιασμός Roof
Exit pupil (mm) 2.7
Eye Relief (mm) 12
Γραμμικό πεδίο (FOVm@1000m) 162
Ελάχιστη απόσταση εστίασης (m) 0.25

Επιπλέον Πληροφορίες

Γωνία θέασης: 9.3°
Διαστάσεις: 7.1 x 3.0 cm

 

 

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.