ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ Vegas ED 10x50 Zoom

LEVENHUK

ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ Vegas ED 10x50

# LEV-74158

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ελαφρύ, αδιάβροχο σώμα, με γόμωση αζώτου. Οι πολλαπλώς επιστρωμένοι φακοί είναι κατασκευασμένοι από γυαλί εξαιρετικά χαμηλής διασποράς.

Άμεσα διαθέσιμο
214,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

 ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ Levenhuk Vegas ED 10x50

Το μονοκιάλι Vegas ED 10x50 είναι ένα οπτικό όργανο μεγάλης διαμέτρου για γενικές αλλά και λεπτομερείς παρατηρήσεις ανοιχτών επιφανειών. Η μεγέθυνση 10x επιτρέπει τη λεπτομερή μελέτη μακρινών αντικειμένων. Χρησιμοποιεί φακούς από γυαλί εξαιρετικά χαμηλής διασποράς. Είναι ιδανικό για παρατήρηση της φύσης, μελέτη αστικών τοπίων και παρακολούθηση αθλητικών αγώνων.

Οι πολλαπλώς επιστρωμένοι φακοί είναι κατασκευασμένοι από γυαλί εξαιρετικά χαμηλής διασποράς.

Τα οπτικά εξαιρετικά χαμηλής διασποράς εξαλείφουν τα παρασιτικά φωτοστέφανα που εμφανίζονται στις άκρες των εικόνων λόγω της διάθλασης φωτός. Οι χρωματικές εκτροπές εξαλείφονται σε ολόκληρο το οπτικό πεδίο, τόσο στο κέντρο όσο και τις άκρες. Ο φακός του λειτουργεί τέλεια σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Συγκεντρώνει πολύ φως και η εικόνα παραμένει καθαρή, ακόμη και κατά τη διάρκεια παρατηρήσεων σε λυκόφως ή συννεφιά. Η ελάχιστη οπτική εστίαση επιτυγχάνεται σε αντικείμενα που βρίσκονται σε απόσταση 2 μέτρων, κάτι που επιτρέπει την παρατήρηση ακόμη και σε εσωτερικούς χώρους. 

Ελαφρύ, αδιάβροχο σώμα, με γόμωση αζώτου

Το μονοκιάλι είναι γεμάτο με άζωτο, ένα άχρωμο αέριο που αποτρέπει το εσωτερικό θόλωμα. Οι απότομες αλλαγές θερμοκρασίας έχουν ως αποτέλεσμα την θόλωση των φακών, γι 'αυτό αυτό το μονοκιάλι δεν επηρεάζεται από παρατηρήσεις που πραγματοποιούνται σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Είναι αδιαπέραστο από το χιόνι, τη βροχή και επιβιώνει πέφτοντας στο νερό για μικρό χρονικό διάστημα. Το ερμητικά σφραγισμένο σώμα του προστατεύει με ασφάλεια τα οπτικά και μηχανικά μέρη από τη διείσδυση του νερού.

Το μονοκιάλι μπορεί να συνδεθεί σε τρίποδο.

Με μια ματιά:

 • Οπτικά ED

 • Πολλαπλές επιστρώσεις

 • Γόμωση αζώτου

 • Ελαφρύ και αδιάβροχο σώμα 

 • Δυνατότητα προσαρμογής σε τρίποδα

 • Αδιαβροχότητα κατηγορίας IPx7 ( IPx7 – σημαίνει ότι το οπτικό όργανό προστατεύεται επαρκώς, αν βυθιστεί μερικώς ή για λίγο χρόνο σε νερό βάθους έως 1 m )


 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Διάμετρος Φακού (mm) 50
Μεγέθυνση (x) 10
Στεγανότητα Αδιάβροχο έως 100 mbar (~1μ)
Γωνιώδες εύρος οπτικού πεδίου 5.9°
Exit pupil (mm) 4.9
Eye Relief (mm) 17
Επιστρώσεις Πλήρως Πολύ-επιστρωμένα
Θήκη Μεταφοράς Ναι
Γραμμικό πεδίο ([email protected]) 103
Ελάχιστη απόσταση εστίασης (m) 2

Επιπλέον Πληροφορίες

Διαστάσεις συσκευασίας: 23,5×20×11,5 cm

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

 • Διόπτρα

 • Θήκη

 • Προστατευτικά καλύμματα για τους αντικειμενικούς και τους προσοφθάλμιους φακούς

 • Πανάκι καθαρισμού

 • Λουρί

 • Οδηγίες χρήσεως και δια βίου εγγύηση

 

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.