ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ Nelson 8x42 Zoom

LEVENHUK

ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ Nelson 8x42

# LEV-72111

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το μονοκιάλι Levenhuk Nelson 8x42 είναι ιδανικό για τους λάτρεις των θαλάσσιων περιηγήσεων, των ψαράδων και των ιδιοκτητών μικρών σκαφών

Άμεσα διαθέσιμο
94,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ Nelson 8x42

Το μονοκιάλι Levenhuk Nelson 8x42 είναι ιδανικό για τους λάτρεις των θαλάσσιων περιηγήσεων, των ψαράδων και των ιδιοκτητών μικρών σκαφών! Ένα συμπαγές μονοκιάλι με μεγέθυνση 8x και διάμετρο 42 mm. Βοηθά να δείτε καλά απομακρυσμένα αντικείμενα αλλά μπορείτε επίσης να παρατηρήσετε και κοντινά αντικείμενα με εστίαση μόλις στα 3 μέτρα. 

Διαθέτει ενσωματωμένη πυξίδα και αποστασιόμετρο. Δεν υπάρχει φωτισμός και, ως εκ τούτου, συνιστούμε τη χρήση πυξίδας κατά τη διάρκεια της ημέρας με επαρκές φυσικό φως. Μπορείτε να υπολογίσετε την απόσταση από ένα αντικείμενο με γνωστό μέγεθος χρησιμοποιώντας το αποστασιόμετρο με έναν ειδικό τύπο ή να υπολογίσετε το μέγεθος (ύψος) του αντικειμένου με μια γνωστή απόσταση. 

Η πυξίδα δείχνει την κατεύθυνση προς το αντικείμενο σε μοίρες. Η τιμή διαίρεσης είναι 1°. Ο Βορράς είναι στις 360°, ο Νότος είναι στις 180°, η Ανατολή είναι στις 90° και η Δύση στις 270 °. 

Το μονοκιάλι χρησιμοποιεί πλήρως πολυεπιστρωμένα οπτικά από γυαλί BK-4. Το σώμα του είναι αδιάβροχο, κατασκευασμένο από πλαστικό και είναι γομωμένο με άζωτο, έτσι ώστε να μη θαμπώνουν τα οπτικά στοιχεία, ακόμα και με υψηλή υγρασία και ξαφνικές θερμοκρασιακές αλλαγές.

 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 445
Διάμετρος Φακού (mm) 42
Μεγέθυνση (x) 8
Γωνιώδες εύρος οπτικού πεδίου 6.5°
Exit pupil (mm) 5.2
Eye Relief (mm) 19
Επιστρώσεις Πλήρως Πολύ-επιστρωμένα
Θήκη Μεταφοράς Ναι
Γραμμικό πεδίο ([email protected]) 113
Ελάχιστη απόσταση εστίασης (m) 5

Επιπλέον Πληροφορίες

Υλικό οπτικών: Γυαλί BK-4
Ρύθμιση διοπτρίας προσοφθαλμίου: ±4 διοπτρίες

Στη συσκευασία επίσης περιλαμβάνονται:

• Κάλυμμα αντικειμενικού φακού
• Πανάκι καθαρισμού
• Λουρί
• Θήκη
• Εγχειρίδιο οδηγιών και εγγύηση εφ’ όρου ζωής

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.