ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ Nelson 7x35 Zoom

LEVENHUK

ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ Nelson 7x35

# LEV-72110

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το ναυτικό μονοκιάλι Nelson 7x35 της Levenhuk είναι ιδανικό για τους λάτρεις των θαλάσσιων περιηγήσεων και τους ψαράδες. Είναι ελαφρύ και συμπαγές, με μέγεθος που χωράει ακόμα και στην τσέπη σας.
Άμεσα διαθέσιμο
79,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ Nelson 7x35  

Με μια ματιά:

• Ναυτικό μονοκιάλι με αδιάβροχο περίβλημα και γόμωση αζώτου (κλάση στεγανότητας IPX7).
• Με ενσωματωμένη πυξίδα και αποστασιόμετρο.
 

Το ναυτικό μονοκιάλι Nelson 7x35 της Levenhuk είναι ιδανικό για τους λάτρεις των θαλάσσιων περιηγήσεων και τους ψαράδες. Είναι ελαφρύ και συμπαγές, με μέγεθος που χωράει ακόμα και στην τσέπη σας. Επιτυγχάνει μεγέθυνση 7x, κατάλληλη για να παρατηρήσετε λεπτομερώς μακρινά αντικείμενα. Το γραμμικό οπτικό πεδίο έχει τιμή 130m/1000m. Η ελάχιστη απόσταση εστίασης 3 m σας επιτρέπει να εξερευνήσετε την κοντινή ακτογραμμή!

Το μονοκιάλι διαθέτει ενσωματωμένη πυξίδα και αποστασιόμετρο. Δεν υπάρχει φωτισμός και, ως εκ τούτου, συνιστούμε τη χρήση πυξίδας κατά τη διάρκεια της ημέρας με επαρκές φυσικό φως. Το αποστασιόμετρο χρησιμεύει στην εύρεση είτε της απόστασης είτε των διαστάσεων του παρατηρούμενου αντικειμένου. Γνωρίζοντας τη μία από αυτές τις παραμέτρους μπορείτε να υπολογίσετε την άλλη, χρησιμοποιώντας έναν ειδικό τύπο.
Η πυξίδα δείχνει την κατεύθυνση προς το αντικείμενο σε μοίρες. Η τιμή διαίρεσης είναι 1°. Ο Βορράς είναι στις 360°, ο Νότος είναι στις 180°, η Ανατολή είναι στις 90° και η Δύση στις 270°

Το μονοκιάλι διαθέτει οπτικά πρίσματα BK-4. Οι φακοί είναι πλήρως πολυεπιστρωμένοι, έτσι ώστε να αποδίδει καθαρές και φωτεινές εικόνες ακόμα και όταν ο φωτισμός είναι αμυδρός.

Μπορείτε να κάνετε ρύθμιση διοπτρίας προσοφθαλμίου περιστρέφοντας το προσοφθάλμιο. Το αδιάβροχο περίβλημα είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό. Η γόμωση αζώτου συμβάλει στην αποφυγή θαμπώματος της εσωτερικής επιφάνειας των φακών.
Συστήνετε η χρήση του μονοκιαλιού με το ζωηρόχρωμο λουρί Levenhuk FS10, το οποίο επιπλέει. Το λουρί αυτό θα αποτρέψει τη βύθιση και την απώλεια του μονοκιαλιού.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Προσοφθάλμιος φακός: 2 στοιχείων σε 1 ομάδα
Αντικειμενικός φακός: 3 στοιχείων σε 3 ομάδες
Σχετική λαμπρότητα: 25
Συντελεστής λυκόφωτος: 15.65
Ρύθμιση διοπτρίας προσοφθαλμίου: ±4 διοπτρίες
Αδιάβροχο: Ναι (κλάση IPX7)
Σώμα: Πλαστικό
Πρόσθετα: Ενσωματωμένη πυξίδα και αποστασιόμετρο
Εύρος θερμοκρασιών λειτουργίας -20…+55° C

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Διάμετρος Φακού (mm) 35
Μεγέθυνση (x) 7
Γωνιώδες εύρος οπτικού πεδίου 7.5°
Exit pupil (mm) 5
Eye Relief (mm) 23
Επιστρώσεις Πλήρως Πολύ-επιστρωμένα
Θήκη Μεταφοράς Ναι
Γραμμικό πεδίο ([email protected]) 130
Ελάχιστη απόσταση εστίασης (m) 3
Πρίσματα BK 4

Επιπλέον Πληροφορίες

Διαστάσεις συσκευασίας: 18 x 9 x 7 εκ


Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

• Μονοκιάλι Nelson 7x35
• Κάλυμμα αντικειμενικού φακού
• Πανάκι καθαρισμού
• Λουρί
• Θήκη
• Εγχειρίδιο οδηγιών και εγγύηση εφ’ όρου ζωής

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.