ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ LABZZ MC2 Zoom

LEVENHUK

ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ LABZZ MC2

# LEV-70813

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Κάθε παιδί θα χαιρόταν να έχει ένα σοβαρό οπτικό όργανο για να εξερευνεί τον κόσμο που μας περιβάλλει. Το μονοκιάλι θα γίνει πιστός σύντροφος του παιδιού και θα το βοηθήσει να παρατηρεί με λεπτομέρεια μακρινά αντικείμενα.

Άμεσα διαθέσιμο
21,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ LABZZ MC2
 

Το μονοκιάλι Levenhuk LabZZ MC2 είναι ένα κλασικό οπτικό όργανο για παιδιά. Τα οπτικά του είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί ΒΚ-7. Το κέλυφος έχει ελαστική επένδυση για σταθερή λαβή και ο αντικειμενικός φακός παρέχει άριστα είδωλα, ακόμα και όταν η μέρα είναι νεφελώδης. Η μεγέθυνση είναι 10x και η διάμετρος του αντικειμενικού φακού 25mm. Το σώμα είναι μικρό και ελαφρύ, έτσι ώστε ένα παιδί να μπορεί εύκολα να πάρει το LabZZ MC2 σε μια βόλτα ή σε ένα ταξίδι.

Κάθε παιδί θα χαιρόταν να έχει ένα σοβαρό οπτικό όργανο για να εξερευνεί τον κόσμο που μας περιβάλλει. Το μονοκιάλι θα γίνει πιστός σύντροφος του παιδιού και θα το βοηθήσει να παρατηρεί με λεπτομέρεια μακρινά αντικείμενα. Το μονοκιάλι LabZZ MC2 ξεχωρίζει από παρόμοια ισχυρά μονοκιάλια χάρη στην ελαφριά κατασκευή του – τα άριστα οπτικά από γυαλί περιβάλλονται από ένα ελαφρύ αλλά ανθεκτικό πλαστικό κέλυφος. Το χρωματιστό κέλυφος ταιριάζει γάντι στο χέρι και είναι κατάλληλο για παρατηρήσεις μεγάλης διάρκειας. Χάρη στη μεγάλη διάμετρο του αντικειμενικού φακού του, το μονοκιάλι συλλέγει πολύ φως και παρέχει ευρύ οπτικό πεδίο, συνεπώς επιτρέπει την παρατήρηση μεγάλων περιοχών. Το μαλακό λαστιχένιο προσοφθάλμιο παρέκταμα εξασφαλίζει άνετη παρατήρηση. Το καλύτερο μικρό μονοκιάλι για παιδιά μεταφέρεται εύκολα σε ένα μικρό σακίδιο ή ακόμα και σε μία τσέπη.

Αυτό το μονοκιάλι είναι θαυμάσιο για την παρατήρηση της άγριας φύσης αλλά και αστικών τοπίων. Το ευρύ οπτικό πεδίο επιτρέπει την παρακολούθηση ακόμα και κινούμενων αντικειμένων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μονοκιάλι Levenhuk LabZZ MC2 σε μια ηλιόλουστη μέρα ή και σε μια ελαφρώς βροχερή – τα οπτικά έχουν αξιόπιστη προστασία από σκόνη και υγρασία. Αλλά μην αφήσετε το μονοκιάλι να πέσει μέσα σε νερό.
Το καλύτερο μονοκιάλι τσέπης Levenhuk LabZZ MC2 είναι σχεδιασμένο ειδικά για νεαρούς ανήσυχους εξερευνητές. Έχει λαμπερή εμφάνιση και ποιοτικά οπτικά στοιχεία. Οι οπτικές ιδιότητες του μονοκιαλιού είναι εφάμιλλες με τις αντίστοιχες ενός μοντέλου για ενήλικες.
Το μονοκιάλι LabZZ MC2 συνοδεύεται από ένα σετ που περιέχει όλα τα απαραίτητα για τη συντήρηση και τη φροντίδα των οπτικών καθώς και από μία κομψή θήκη για τη μεταφορά του. Ο νεαρός εξερευνητής θα εξοικειωθεί πολύ γρήγορα με τη χρήση του, χωρίς (ή με ελάχιστη) βοήθεια. Πρέπει να σημειωθεί ότι το μονοκιάλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά άνω των τριών ετών. Στο εγχειρίδιο οδηγιών θα βρείτε χρήσιμες οδηγίες για τη συντήρηση του μονοκιαλιού. Το εγχειρίδιο οδηγιών περιλαμβάνεται στο σετ, μαζί με το οπτικό όργανο.


Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 120
Διάμετρος Φακού (mm) 25
Μεγέθυνση (x) 10
Eye Relief (mm) 10

Επιπλέον Πληροφορίες

Οπτικό υλικό: Γυαλί BK-7
Οπτικό πεδίο: 7°
Διάμετρος κόρης εξόδου: 2.5mm
Ελάχιστη απόσταση εστίασης: 3.5m
Υλικό του σώματος: Πλαστικό
Επιπλέον: Λαστιχένιο προσοφθάλμιο παρέκταμα, λαστιχένια επένδυση του κελύφους.


Στη συσκευασία επίσης περιλαμβάνονται:

• Λουρί
• Θήκη για αποθήκευση και μεταφορά
• Πανάκι καθαρισμού
• Εγχειρίδιο οδηγιών και δια βίου εγγύηση

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.