Μονάδα WiFi για όλες τις στηρίξεις SkyWatcher GoTo SynScan Zoom

SKYWATCHER

Μονάδα WiFi για όλες τις στηρίξεις SkyWatcher GoTo SynScan

# SKWIFIMOD

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η υψηλής ποιότητας μονάδα Wi-Fi SynScan είναι συμβατή με όλες τις στηρίξεις και τα τηλεσκόπια Go-To της Sky-Watcher και δίνει τη δυνατότητα ασύρματου ελέγχου μέσω smartphone ή tablet.

Άμεσα διαθέσιμο
89,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Μονάδα WiFi για στηρίξεις GoTo SynScan

Η υψηλής ποιότητας μονάδα Wi-Fi SynScan είναι συμβατή με όλες τις στηρίξεις και τα τηλεσκόπια Go-To της Sky-Watcher και δίνει τη δυνατότητα ασύρματου ελέγχου μέσω smartphone ή tablet με χρήση του λογισμικού SynScan App ή του SynScan PRO App, τα οποία μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν από είτε από Google Play είτε από το App Store.

Η μονάδα Wi-Fi συνδέεται εύκολα στη θύρα του χειριστηρίου της στήριξης με ένα από τα συμπεριλαμβανόμενα καλώδια RJ12 προς RJ45 ή RJ45 προς RJ45. Δεν χρειάζονται μπαταρίες, καθώς το ρεύμα λειτουργίας παρέχεται από τη στήριξη (Σημειώνεται ότι η EQ6 PRO πρέπει να συνδεθεί στη μονάδα Wi-Fi μέσω του καλωδίου του χειριστηρίου που συνοδεύει τη στήριξη).

Η μονάδα Wi-Fi δημιουργεί το δικό της δίκτυο, έτσι η στήριξη μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε, χωρίς να εξαρτάται από άλλα δίκτυα Wi-Fi ή κινητής τηλεφωνίας. Αφού δώσετε τις συντεταγμένες σας στη σχετική εφαρμογή SynScan και εκτελέσετε μια απλή διαδικασία ευθυγράμμισης, είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε το σύμπαν, χρησιμοποιώντας τα εύχρηστα μενού της εφαρμογής στην οθόνη αφής.

Οι εφαρμογές SynScan υποστηρίζουν επίσης την εφαρμογή πλανηταριακού τύπου SkySafari Plus/Pro για κινητά που τρέχουν Android ή iOS (σημειώνεται ότι η συνδεσιμότητα του iOS τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές ήταν περιορισμένη). Οι εφαρμογές SynScan και SynScan Pro υποστηρίζουν τώρα ASCOM για περιστροφή, GOTO και Pulse Guiding. Μπορείτε να κατεβάσετε τον οδηγό ASCOM για τηλεσκόπια Sky-Watcher από τους παρακάτω συνδέσμους:

 SYNSCAN APP ASCOM DRIVER και SYNSCAN HANDCONTROLLER ASCOM DRIVER

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 1000

Επιπλέον Πληροφορίες

Συμβατή με όλες τις στηρίξεις GoTo της Sky-Watcher

Διαστάσεις αποστολής: 120x80x30 mm

 

Η συσκευασία περιέχει:

τη μονάδα WiFi
καλώδια RJ12 και RJ45


Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.