MINI STAR ADVENTURER Zoom

SKYWATCHER

MINI STAR ADVENTURER

# SKMINISTARADVENTURER

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Η νέα στήριξη Star Adventurer mini WiFi της Sky-Watcher είναι μια υψηλής ακρίβειας, μικρή και ελαφριά στήριξη φωτογραφικής μηχανής με μοτέρ παρακολούθησης, ιδανική για αστροφωτογράφηση και φωτογραφία τύπου time-lapse, με ενσωματωμένο WiFi για τον χειρισμό της από συσκευή Android ή iOS.
Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
249,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

MINI STAR ADVENTURER

Η νέα στήριξη Star Adventurer mini WiFi (SAM) της Sky-Watcher είναι μια υψηλής ακρίβειας μικρή και ελαφριά στήριξη φωτογραφικής μηχανής με μοτέρ παρακολούθησης, ιδανική για αστροφωτογράφηση και φωτογραφία τύπου time-lapse, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Η SAM χωράει εύκολα σε ένα σακίδιο ή σε μια τσάντα φωτογραφικής μηχανής, επομένως είναι πολύ βολική στη μεταφορά και σας συνοδεύει χωρίς πρόβλημα στα ταξίδια και στις εξορμήσεις.

Η SAM διατίθεται με ενσωματωμένο WiFi για τον χειρισμό της από συσκευή Android ή iOS, μέσω της δωρεάν εφαρμογής Star Adventurer Mini Console App. Η ρύθμιση και η λειτουργία της SAM είναι πολύ εύκολη.

Παρότι είναι ικανή να υποστηρίξει μεγάλους φακούς φωτογραφικών μηχανών, η SAM είναι ιδανική για αστροφωτογράφηση ευρέως πεδίου με έναν κλασικό φακό 55mm ή μικρότερο, καθώς μόνο μια χοντρική πολική ευθυγράμμιση είναι απαραίτητη. Έτσι, ενδείκνυται για όλους τους φωτογράφους, ακόμα και για κείνους που δεν είναι σχετικοί με την αστρονομία.

Το πλήρες πακέτο της Star Adventurer Mini WiFi αποτελείται από την κεφαλή, αντάπτορα για σφαιροειδή κεφαλή (ball head), φωτιζόμενη πολική διόπτρα, dovetail τύπου L (προαιρετικό), ισημερινή σφήνα (προαιρετική) και άξονα αντιβάρων με αντίβαρο 1kg (προαιρετικός). Καλώδιο απελευθέρωσης κλείστρου (ντεκλασέρ) μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά για τις περισσότερες γνωστές φωτογραφικές μηχανές.

Η στήριξη Star Adventurer μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε φωτογραφικό τρίποδο με τη βοήθεια των προσαρμογέων 1/4" και 3/8", που διαθέτει. Η ύψωση μπορεί να ρυθμιστεί είτε δίνοντας κλίση στην κεφαλή του τριπόδου σας ή, για μεγαλύτερη ακρίβεια, με την προαιρετική Ισημερινή Σφήνα. Για να προσαρμόσετε μια κάμερα στην Star Adventurer μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε μια σφαιροειδή κεφαλή τριπόδου Ball Head (δεν περιλαμβάνεται) ή ένα Dovetail τύπου L (δεν περιλαμβάνεται). Το dovetail αυτό, σε συνδυασμό με τον άξονα αντιβάρων με αντίβαρο (προαιρετικός) σας επιτρέπει να τοποθετήσετε στη στήριξη μικρά τηλεσκόπια που έχουν προσαρμογή τριπόδου με σπείρωμα 1/4"-20.

Χαρακτηριστικά

- Ισημερινή στήριξη, εξαιρετικά μικρή σε διαστάσεις
- Ενσωματωμένο WiFi με δωρεάν εφαρμογή για Android και iOS
- Πολλαπλή επιλογή γλώσσας
- Μέγιστη προτεινόμενη εστιακή απόσταση φακού: 100mm
- Ταχύτητες παρακολούθησης: αστρική, ηλιακή και σεληνιακή
- Ενσωματωμένη φωτιζόμενη πολική διόπτρα
- Σύνδεση DSLR για αυτοματοποιημένο έλεγχο κλείστρου
- Εύκολη πολική ευθυγράμμιση με την πολική διόπτρα
- Υποστηρίζει λειτουργίες αστροφωτογράφησης και time lapse

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 650

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 170 x 150 x 120 mm (1.2 Kg )

- Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος
- Τροφοδοσία με 2 μπαταρίες AA ή με εξωτερική τροφοδοσία με Mini USB
- Συμβατή με σπειρώματα τριπόδων 3/8" και 1/4"
- Δωρεάν αναβάθμιση λογισμικού 
- Μέγιστο φορτίο: 3kg
- Διαστάσεις: 76x70x103mm

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.