ΜΙΝΙ ΔΙΟΠΤΡΑ HUMMINGBIRD 9-27X56MM ED Zoom

CELESTRON

ΜΙΝΙ ΔΙΟΠΤΡΑ HUMMINGBIRD 9-27X56MM ED

# CE52308

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Χωράει σε μια μεγάλη τσέπη γιλέκου ή μπουφάν, σε ένα τσαντάκι ή σε ένα σακίδιο. Το οπτικό σύστημα ED παρέχει ευκρινείς, καθαρές εικόνες με ζωηρά χρώματα. Η περιοχή των μεγεθύνσεων (9-27x) καλύπτει εφαρμογές για διόπτρες και κιάλια. 

Διαθέσιμο με Προπαραγγελία
449,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΙΝΙ ΔΙΟΠΤΡΑ HUMMINGBIRD 9-27X56MM ED

«Η διόπτρα Hummingbird ξεπερνάει τις προσδοκίες μου και είναι εξαιρετική αγορά. Δίνει ευκρινή και λαμπρή εικόνα που θυμίζει μεγαλύτερες διόπτρες, ενώ το υπό γωνία προσοφθάλμιο με βοήθησε να μην επιβαρύνω τον αυχένα μου. Ανθεκτική και φορητή, η Hummingbird είναι απολαυστική στη χρήση και βολική στη μεταφορά.» 

Bird Watcher's Digest 

Το όνομα Hummingbird (κολιμπρί) παραπέμπει σε πολλές από τις ιδιότητες αυτού του πτηνού: μικρές διαστάσεις, μεγάλη κινητικότητα (πετούν προς κάθε κατεύθυνση με ευκολία) και ικανότητα για μεγάλα ταξίδια (πολλά από αυτά τα πτηνά αποδημούν μεταξύ Νότιας και Βόρειας Αμερικής). Η Hummingbird της Celestron είναι μια μίνι διόπτρα ED και, όπως υποδηλώνει και το όνομά της, είναι κατάλληλη για μεγάλα ταξίδια. 

Χωράει εύκολα σε μια τσέπη, σε ένα σακίδιο ή σε μια τσάντα. Είναι τέλεια για παρατηρητές που ταξιδεύουν, καθώς είναι πιο βολική από μια διόπτρα κανονικού μεγέθους. Εξάλλου, στο κάτω όριο της μεγέθυνσης η διόπτρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν υποκατάστατο κιαλιών. 

Η στεγανή δομή της διόπτρας Hummingbird, με γόμωση αζώτου, την προστατεύει από βροχή, υγρασία και άλλες αντίξοες καιρικές συνθήκες. Το ανθεκτικό περίβλημα την προστατεύει από κρούσεις και κραδασμούς κατά τη μεταφορά και κατά τη χρήση. 

Η Hummingbird μπορεί, με τον κατάλληλο προσαρμογέα, να στηριχθεί σε τρίποδο, σε μονόποδο ή σε τζάμι αυτοκινήτου. Μπορεί να στερεωθεί σε μια σταθερή βάση για άνετη παρατήρηση μεγάλης διάρκειας ή μεγάλης απόστασης.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 590
Τύπος Διόπτρας 45°
Διάμετρος Φακού (mm) 56
Επιστρώσεις Οπτικών Πλήρως Πολυεπιστρωμένα
Γωνιώδες εύρος οπτικού πεδίου 4.22°-1.85°
Eye Relief (mm) 15
Ελάχιστη απόσταση εστίασης (m) 3
Μεγεθύνσεις 9-27

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.