ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΡΙΟΦΘΑΛΜΙΟ D870T Zoom

LEVENHUK

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΡΙΟΦΘΑΛΜΙΟ D870T

# LEV-40030

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το τριόφθαλμο ψηφιακό μικροσκόπιο Levenhuk D870T 8M είναι ένα θαυμάσιο ψηφιακό μικροσκόπιο που βρίσκει εφαρμογή σε πολλά πεδία. Είναι άριστη επιλογή για ιατρική και βιολογική έρευνα σε υψηλές μεγεθύνσεις, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην εγκληματολογία και στην κοσμηματοποιία ή από συλλέκτες.

Δείτε ΕΔΩ το φυλλάδιο μικροσκοπίων, μεγεθυντικών φακών & αξεσουάρ μικροσκοπίων

Άμεσα διαθέσιμο
1.349,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΡΙΟΦΘΑΛΜΙΟ D870T


Το τριόφθαλμο ψηφιακό μικροσκόπιο Levenhuk D870T 8M είναι ένα θαυμάσιο ψηφιακό μικροσκόπιο που βρίσκει εφαρμογή σε πολλά πεδία. Είναι άριστη επιλογή για ιατρική και βιολογική έρευνα σε υψηλές μεγεθύνσεις, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην εγκληματολογία και στην κοσμηματοποιία ή από συλλέκτες. Η ισχυρή ψηφιακή κάμερα 8Mpx του μικροσκοπίου διευρύνει ακόμα περισσότερο τις δυνατότητές του: μπορείτε με τη βοήθειά της να μελετήσετε αντικείμενα στην οθόνη του υπολογιστή σας και να αποθηκεύσετε τις πιο ενδιαφέρουσες εικόνες για τη συλλογή σας ή για μελλοντική χρήση.

Αυτό το αξιόπιστο μικροσκόπιο δεν απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες για το στήσιμο και τον χειρισμό του. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξετε την κάμερα, να τοποθετήσετε μια διαφάνεια στην τράπεζα, να εστιάσετε την εικόνα και είστε έτοιμοι! Αν συναντήσετε οποιαδήποτε δυσκολία, το Levenhuk D870T συνοδεύεται από αναλυτικό εγχειρίδιο οδηγιών, όπου σίγουρα θα βρείτε την απάντηση. Το CD εγκατάστασης – που επίσης περιλαμβάνεται στη συσκευασία – περιέχει το λογισμικό και τους οδηγούς που θα χρειαστείτε για την ψηφιακή κάμερα.

Το Levenhuk D870T δίνει μεγεθύνσεις από 40x έως 2000x με τέσσερις αντικειμενικούς φακούς WF (4x, 10x, 40x και 100x) σε συνδυασμό με δύο προσοφθάλμια ευρέως πεδίου PLAN WF10x και PLAN WF20x.

Κάθε επαγγελματίας ερευνητής που αφιερώνει ώρες κάθε μέρα στη μελέτη αντικειμένων με το μικροσκόπιο οπωσδήποτε θα εκτιμήσει τη διόφθαλμη παρατήρηση, που βοηθάει στο να μην κουράζονται τα μάτια σας. Η τριόφθαλμη κεφαλή περιστρέφεται κατά 360 μοίρες, δυνατότητα πολύ βολική για ομαδικές εργασίες ή έρευνες.

Η συσκευασία περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τις εργασίες σας. Η ψηφιακή κάμερα συνοδεύεται από ένα CD που περιέχει το απαραίτητο λογισμικό και τους οδηγούς. Το Levenhuk D870T και η κάμερά του είναι συμβατά με Windows, Linux και Mac OS.

Με μια ματιά:

• Μεγεθύνσεις: 40–2000x
• Κατάδυση σε λάδι
• Συμπυκνωτής: Abbe με διάφραγμα ίριδας
• Τράπεζα δύο αξόνων
• Χοντρική και λεπτή εστίαση
• Φωτεινή πηγή αλογόνου με ρύθμιση της έντασης
• Τροφοδοσία από την πρίζα

Προσοχή: Ανατρέξτε στην ταμπέλα τεχνικών στοιχείων για να ξέρετε ποια είναι η κατάλληλη τάση δικτύου και ποτέ μην επιχειρήσετε να βάλετε μια συσκευή 110V σε μια πρίζα 220V ή το αντίστροφο χωρίς τη χρήση μετασχηματιστή. Να θυμάστε ότι η τάση δικτύου στις ΗΠΑ και στον Καναδά είναι 110V, ενώ στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες από 220-240V.
Η τελευταία έκδοση του λογισμικού της Levenhuk για Windows υποστηρίζει οκτώ γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, πολωνικά, ρωσικά, απλοποιημένα κινέζικα, παραδοσιακά κινέζικα, τούρκικα.

Το τριόφθαλμο ψηφιακό μικροσκόπιο Levenhuk D740T 5.1M είναι συμβατό και με άλλες ψηφιακές κάμερες (οι οποίες αγοράζονται ανεξάρτητα). Οι κάμερες εγκαθίστανται στον σωλήνα του προσοφθαλμίου αντί για προσοφθάλμιο.
Το μικροσκόπιο συνοδεύεται από δύο πρόσθετα παρελκόμενα για τη σύνδεση μιας ψηφιακής κάμερας: έναν σωλήνα προέκτασης και άλλη μία προέκταση. Η χρήση αυτών των παρελκομένων συστήνεται όταν εργάζεστε με αντικειμενικούς κοντινής εστίασης, έτσι ώστε να έχετε καλύτερη εστίαση.

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 320 x 280 x 430 mm (7.15 Kg )

Κεφαλή Τριόφθαλμη 
Υλικό οπτικών: Γυαλί 
Περιστρεφόμενο ρύγχος: 4 αντικειμενικοί
Εστίαση Λεπτή: 0,002 mm, χοντρική: 25 mm 
Ρύθμιση φωτεινότητας: Ναι
Τροφοδοσία: Καλώδιο ρεύματος 220V
Μοντέλο κάμερας: Levenhuk D870T 
Megapixels: 8 
Αισθητήρας: 1/2.5 
Ταχύτητα: 1.9 fps @ 3264x2448, 8 fps @ 1600x1200, 27 fps @ 800x600 
Θέση κάμερας: Τρίτος σωλήνας της τριόφθαλμης κεφαλής
Λογισμικό: Οδηγός USB 2.0, λογισμικό Levenhuk 
Απαιτήσεις από τον υπολογιστή: Windows 2000/XP/2003/Vista/7/8/10; Linux 2.6; Mac OS 10.6-10.10; θύρα USB 2.0
Διαστάσεις κάμερας (μέγιστη διάμετρος του κυλινδρικού τμήματος): 27.2x40 mm
Τροφοδοσία: Μέσω καλωδίου USB 2.0
Γλώσσα λογισμικού: Windows: EN, FR, DE, PL, RU, ZH, TR;
Mac & Linux: EN 
Τύπος αρχείων βίντεο έξοδος: *.wmv, *.h264, *.avi;
είσοδος: *.wmv, *.asf, *.avi, *.mp4, *.m4v, *.3gp, *.3g2, *.3gp2, *.3gpp, *.mov, *.mkv, *.flv,
*.rm, *.rmvb, *.h264, *.h265


Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

• Ψηφιακή κάμερα 8Mpx
• Τράπεζα 140x155 mm, κινητή
• Συμπυκνωτής: Abbe με διάφραγμα ίριδας
• Καλώδιο ρεύματος*
• CD εγκατάστασης με λογισμικό και οδηγούς
• Εγχειρίδιο οδηγιών και εγγύηση εφ'όρου ζωής

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.