ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΟ Levenhuk LabZZ M4 Zoom

LEVENHUK

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΟ Levenhuk LabZZ M4

# LEV-70789

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Χάρη στο μικρό του μέγεθος και το μικρό του βάρος, το LabZZ M4 είναι κατάλληλο για όλους τους νέους επιστήμονες που ενδιαφέρονται για τη βιολογία.

Άμεσα διαθέσιμο
64,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΟ Levenhuk LabZZ M4 

Το στερεοσκοπικό μικροσκόπιο Levenhuk LabZZ M4 είναι μια καλή επιλογή για την μελέτη μεγάλων αντικειμένων. Είναι βολικό για την παρατήρηση νομισμάτων, ορυκτών, πετρωμάτων, εντόμων ή φυτών. Χάρη στο μικρό του μέγεθος και το μικρό του βάρος, το LabZZ M4 είναι κατάλληλο για όλους τους νέους επιστήμονες που ενδιαφέρονται για τη βιολογία.

Η διοφθαλμική κεφαλή επιτρέπει την παρατήρηση αντικειμένων με δύο μάτια - και κάνει τις έρευνες όσο το δυνατόν πιο άνετες. Οι φωτεινές δίοδοι που βρίσκονται πάνω από τη βαθμίδα φωτίζουν ομοιόμορφα το παρατηρούμενο δείγμα. Η τράπεζα διαθέτει μεταλλικά κλιπ για να συγκρατεί σταθερά τις διαφάνειες με τα δείγματα. Ο αντικειμενικός φακός παρέχει 2x μεγέθυνση και με τα παρεχόμενα αξεσουάρ θα μπορείτε να φτάσετε μεγέθυνση μέχρι και 40x. 

Ο φωτισμός τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται).

 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Φωτισμός LED

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 170 x 135 x 255 mm (0.77 Kg )

Στη συσκευασία επίσης περιλαμβάνονται: 

Θήκη για αποθήκευση και μεταφορά
Εγχειρίδιο χρήσης 


Το Levenhuk LabZZ M4 είναι συμβατό με τις ψηφιακές κάμερες Levenhuk καθώς επίσης και άλλων εταιρειών (αγοράζονται ξεχωριστά). Οι κάμερες προσαρμόζονται στον σωλήνα προσοφθάλμιου φακού αντί του προσοφθάλμιου φακού.

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.