ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΟ 3ST Zoom

LEVENHUK

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΟ 3ST

# LEV-35323

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Τα οπτικά σε αυτό το μοντέλο είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί με ειδική επίστρωση, έτσι ώστε τα είδωλα να είναι ευκρινή και τα χρώματα πιστά.

Διαθέσιμο εντός 3-14 ημερών
234,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΟ 3ST

Το Levenhuk 3ST είναι ένα αξιόπιστο στερεοσκοπικό μικροσκόπιο με διόφθαλμη κεφαλή κεκλιμένη κατά 45 μοίρες. Αυτή η σχεδίαση επιτρέπει άνετες παρατηρήσεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς μυϊκή καταπόνηση και χωρίς κούραση των ματιών, χάρη στη διόφθαλμη κεφαλή. Τα οπτικά σε αυτό το μοντέλο είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί με ειδική επίστρωση, έτσι ώστε τα είδωλα να είναι ευκρινή και τα χρώματα πιστά.

Το Levenhuk 3ST είναι το βασικό μοντέλο της κατηγορίας στερεοσκοπικών μικροσκοπίων της Levenhuk. Αυτή η κατηγορία μικροσκοπίων είναι ιδανική για επαγγελματίες, όπως βιολόγοι, γεωλόγοι, κοσμηματοποιοί κ.λπ. Η τρισδιάστατη εικόνα που αποδίδει αυτό το μικροσκόπιο επιτρέπει τη μελέτη του υπό παρατήρηση αντικειμένου με μεγάλη λεπτομέρεια και τη μέτρηση των διαστάσεών του με μεγάλη ακρίβεια.

Αυτό το διόφθαλμο μικροσκόπιο έχει σχετικά μεγάλη απόσταση εργασίας (57 mm), η οποία σας επιτρέπει να μελετήσετε όχι μόνο επίπεδα δείγματα αλλά και σχετικά μεγάλα αντικείμενα.
Οι ενσωματωμένες φωτεινές πηγές (πάνω και κάτω) επιτρέπουν τη χρήση του μικροσκοπίου ακόμα και στο σκοτάδι. Οι λυχνίες αλογόνου που χρησιμοποιεί είναι πολύ οικονομικές και θα σας εξυπηρετήσουν για πολύ καιρό, πριν χρειαστεί να τις αντικαταστήσετε. Για ακόμα πιο άνετες παρατηρήσεις, μπορείτε να γυρίσετε την τράπεζα ώστε η πάνω όψη να είναι είτε μαύρη είτε άσπρη. Επίσης, μπορείτε να κρατήσετε σταθερό στη θέση του ένα δείγμα με τη βοήθεια των ελασμάτων της τράπεζας.
Το μικροσκόπιο Levenhuk 3ST συνοδεύεται από προσοφθάλμια WF 10x. Διαθέτει περιστρεφόμενο αντικειμενικό φακό, με μεγεθύνσεις 2x και 4x.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Φωτισμός Αλογόνου 12V/10W

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 310 x 290 x 355 mm (3.1 Kg )

Κεφαλή: Διόφθαλμη, κεκλιμένη κατά 45°
Υλικό οπτικών: Γυαλί
Απόσταση εργασίας: 57 mm
Διακορική απόσταση: 60 mm
Τράπεζα: Από γυαλί ματ, με ελάσματα συγκράτησης δείγματος, πρόσθετη πλάκα τράπεζας διπλής όψεως (μαύρη και άσπρη)
Ρύθμιση διοπτρίας προσοφθαλμίων: Από +5 έως -5 διοπτρίες
Εστίαση: 40 mm

Διαστάσεις συσκευασίας: 31x29x35.5 εκ


Στη συσκευασία επίσης περιλαμβάνεται:

• Εφεδρική λάμπα αλογόνου: 12V/10W
• Λαστιχένια προσοφθάλμια παρεκτάματα
• Εγχειρίδιο οδηγιών και δια βίου εγγύηση

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.