ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΟ 2ST Zoom

LEVENHUK

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΟ 2ST

# LEV-35322

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το στερεοσκοπικό μικροσκόπιο Levenhuk 2ST είναι ένα σύγχρονο οπτικό όργανο με σχετικά μεγάλη απόσταση εργασίας, 60 mm, και μέγιστη μεγέθυνση 40x

Δείτε ΕΔΩ το φυλλάδιο μικροσκοπίων, μεγεθυντικών φακών & αξεσουάρ μικροσκοπίων

Άμεσα διαθέσιμο
124,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΟ 2ST

Το στερεοσκοπικό μικροσκόπιο Levenhuk 2ST είναι ένα σύγχρονο οπτικό όργανο με σχετικά μεγάλη απόσταση εργασίας, 60 mm, και μέγιστη μεγέθυνση 40x. Μια τέτοια απόσταση εργασίας επιτρέπει την παρατήρηση σχετικά μεγάλων δειγμάτων, όπως ορυκτών, κοσμημάτων, νομισμάτων και άλλων αντικειμένων ενδιαφέροντος – όχι μόνο επίπεδων δειγμάτων και λεπτών φετών. Η ευρεία γκάμα εφαρμογών δίνει τη δυνατότητα χρήσης του μικροσκοπίου Levenhuk 2ST ως εκπαιδευτικού εργαλείου για πολλά επιστημονικά και τεχνολογικά θέματα, και το καθιστά θαυμάσια επιλογή για σχολικό μικροσκόπιο. 

Τα σύγχρονα στερεοσκόπια χρησιμοποιούνται ευρέως για εργασίες υψηλής ακριβείας κατά τη διάρκεια παρατηρήσεων μικρών αντικειμένων. Αποδίδουν τρισδιάστατες εικόνες των παρατηρούμενων αντικειμένων και δίνουν τη δυνατότητα να μετρηθούν με ακρίβεια οι διαστάσεις τους. Τέτοια μικροσκόπια είναι ανεκτίμητα στην επιστημονική έρευνα και μπορεί να χρησιμοποιηθούν στη μελέτη αρχαιολογικών, βιολογικών και τεχνολογικών αντικειμένων, κοσμημάτων, αντικών και πολλών άλλων. Αξιόπιστα και κατάλληλα για πολλές εφαρμογές, τα στερεοσκοπικά μικροσκόπια είναι ιδανικά για σχολεία και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Τα οπτικά στοιχεία αυτού του μικροσκοπίου είναι κατασκευασμένα από γυαλί υψηλής διαπερατότητας, που επιτρέπει την απόδοση των ειδώλων των παρατηρούμενων αντικειμένων με πολύ καλή ποιότητα. Η εστίαση της εικόνας γίνεται με περιστροφή της ροδέλας εστίασης του μικροσκοπίου. Για τις παρατηρήσεις χρησιμοποιείται ο φυσικός φωτισμός, έτσι δεν θα χρειαστεί να ξοδεύετε χρήματα για μπαταρίες.
Με τη βοήθεια των ελασμάτων της τράπεζας μπορείτε να κρατήσετε το υπό παρατήρηση δείγμα σταθερό στη θέση του.

Το μικροσκόπιο Levenhuk 2ST είναι συμβατό με τις ψηφιακές κάμερες της Levenhuk ή και άλλων κατασκευαστών (αγοράζονται ξεχωριστά). 

Επιπλέον Πληροφορίες

Κεφαλή: Διόφθαλμη, κατακόρυφη
Υλικό των οπτικών: Γυαλί
Απόσταση εργασίας: 60 mm
Διακορική απόσταση: 60 mm
Τράπεζα: Διπλής όψεως (μαύρη και άσπρη), με ελάσματα για τη συγκράτηση του δείγματος
Ρύθμιση διοπτρίας προσοφθαλμίων: Από +5 έως -5 διοπτρίες
Εστίαση: 40 mm
Φωτισμός: Φυσικός

Διαστάσεις συσκευασίας: 45x32x32.5 cm


Στη συσκευασία επίσης περιλαμβάνονται:

• Λαστιχένια προσοφθάλμια παρεκτάματα
• Εγχειρίδιο οδηγιών και εγγύηση εφ' όρου ζωής

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.