ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΟ 1ST Zoom

LEVENHUK

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΟ 1ST

# LEV-70404

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Με αυτό το στερεοσκόπιο μπορείτε να παρατηρείτε τη δομή των αντικειμένων , να ανιχνεύετε και να εξετάζετε ελαττώματα των επιφανειών τους και να διεξάγετε εργασίες υψηλής ακρίβειας με βιολογικά δείγματα.

Άμεσα διαθέσιμο
69,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΟ 1ST 

Το στερεοσκοπικό μικροσκόπιο Levenhuk 1ST διαθέτει διοφθάλμια κεφαλή η οποία επιτρέπει την παρατήρηση εντόμων, ορυκτών, πετραδιών, νομισμάτων, φυτών και άλλων τρισδιάστατων αντικειμένων.
Η σχετικά μεγάλη απόσταση εργασίας του μικροσκοπίου, ύψους 65 mm, σας επιτρέπει να ολοκληρώνετε εργασίες διαφορετικής πολυπλοκότητας. Το μικροσκόπιο είναι χρήσιμο σε μαθητές, σπουδαστές αλλά και σε όλους τους λάτρεις της φύσης, αρχαιολόγους, βιολόγους, συλλέκτες και μηχανικούς.

Τα οπτικά του, τα οποία δίνουν μεγεθύνσεις 20x, προσφέρουν καθαρές εικόνες σε όλο το οπτικό πεδίο. Θα μπορείτε να παρατηρείτε τη δομή των αντικειμένων , να ανιχνεύετε και να εξετάζετε ελαττώματα των επιφανειών τους και να διεξάγετε εργασίες υψηλής ακρίβειας με βιολογικά δείγματα. Πάνω από την τράπεζα παρατήρησης υπάρχει φωτισμός LED που προσφέρει αρκετή φωτεινότητα για εργασία τη νύχτα, σε απόλυτο σκοτάδι. Ο φωτισμός τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται).
Μπορείτε να σταθεροποιήσετε τα δείγματα προς παρατήρηση με ειδικά μεταλλικά κλιπ. Για να βελτιώσετε την ευκρίνεια χρησιμοποιήστε τον μοχλό εστίασης. Για να διορθώσετε την εικόνα, ρυθμίστε ανάλογα τους προσοφθάλμιους φακούς.

 

Το Levenhuk 1ST στερεοσκοπικό μικροσκόπιο είναι συμβατό με ψηφιακές κάμερες της Levenhuk ή και άλλων κατασκευαστών (αγοράζονται ξεχωριστά). Οι ψηφιακές κάμερες προσαρμόζονται στον σωλήνα του προσοφθάλμιου φακού.


Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Φωτισμός LED

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 135 x 170 x 260 mm (0.76 Kg )

 

Κεφαλή: Διοφθάλμια
Υλικό οπτικών: Οπτικό γυαλί
Διάμετρος προσοφθαλμίων σε mm: 23.2
Απόσταση εργασίας σε mm: 65
Διακορική απόσταση σε mm: 55–75
Τράπεζα μικροσκοπίου σε mm: 50 σε διάμετρο με clips
Εστίαση: Μοχλός εστίασης 35 mm
Υλικό: Πλαστικό
Τροφοδοσία: 2 AA μπαταρίες (δεν συμπεριλαμβάνονται)
Εύρος Θερμοκρασίας λειτουργίας σε °C: -5... 40

 

Στη συσκευασία επίσης περιλαμβάνεται:

Θήκη αποθήκευσης και μεταφοράς
Εγχειρίδιο χρήσης


Εγγύηση: εφ'όρου ζωής 


Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.