Μικροσκόπιο ψηφιακό χειρός PRO, με βάση Zoom

CELESTRON

Μικροσκόπιο ψηφιακό χειρός PRO, με βάση

# CE44308

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το ψηφιακό μικροσκόπιο αυτό παρέχει από 20-200x και είναι σχεδιασμένο για τον «ψαγμένο» ερασιτέχνη ή τον επαγγελματία, κατάλληλο για εργασίες εντομολογίας, βιομηχανικό ή εργαστηριακό έλεγχο ποιότητας, επιθεώρηση συστατικών, ιατρική εξέταση, επιστημονική έρευνα, τεκμηρίωση εγκληματολογίας και άλλες πολλές εφαρμογές.

Δείτε ΕΔΩ το φυλλάδιο μικροσκοπίων, μεγεθυντικών φακών & αξεσουάρ μικροσκοπίων

Άμεσα διαθέσιμο
179,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Μικροσκόπιο ψηφιακό χειρός "PRO" με βάση

Το μικροσκόπιο αυτό είναι εύκολο στη χρήση, με χαμηλή κατανάλωση και αισθητήρα 5 MP για απεικόνιση (λήψη φωτογραφιών και βίντεο). Στις μικρές μεγεθύνσεις, το μικροσκόπιο χειρός Pro είναι ιδανικό για παρατήρηση γραμματοσήμων, νομισμάτων, εντόμων, φυτών, λίθων πολύτιμων και απλών, δέρματος, ηλεκτρονικών πλακετών και πολλών άλλων αντικειμένων. Μπορείτε να δείτε ακόμη τα κλασικά slides με μεγάλη μεγέθυνση.


micro sample 2micro sample

Κάνετε λήψη εικόνων υψηλής ανάλυσης, βίντεο ποιότητας VGA και time lapse animation χρησιμοποιώντας το λειτουργικό Micro Capture Pro που περιλαμβάνεται.  Με το πρόγραμμα αυτό μπορείτε επίσης να κάνετε μετρήσεις ακριβείας και να κρατάτε σημειώσεις και παρατηρήσεις για τα παρασκευάσματά σας. Με το ρυθμιζόμενο φως από 8 LEDs είστε σίγουροι για τις κατάλληλες φωτιστικές συνθήκες για παρατήρηση και απεικόνιση κάθε θέματος. Στην καθαρότητα των εικόνων συνεισφέρει κατά μεγάλο μέρος η σταθερή επαγγελματική βάση, ακόμη και στις μεγάλες μεγεθύνσεις.  
Το μικροσκόπιο αυτό είναι σχεδιασμένο για τον «ψαγμένο» ερασιτέχνη ή τον επαγγελματία, κατάλληλο για εργασίες εντομολογίας, βιομηχανικό ή εργαστηριακό έλεγχο ποιότητας, επιθεώρηση συστατικών, ιατρική εξέταση, επιστημονική έρευνα, τεκμηρίωση εγκληματολογίας και άλλες πολλές εφαρμογές.

bug sample 2bug sample 3bug sample 2


Χαρακτηριστικά
•    Αισθητήρας 5MP -1600x1200 , για απεικόνιση υψηλής ανάλυσης των παρασκευασμάτων σας
•    Γυαλί υψηλής ποιότητας 5 στοιχείων με φίλτρο αποκοπής IR για ενίσχυση της καθαρότητας και του contrast της εικόνας
•    Μεγεθύνσεις: από 20x έως 200x – οι μικρές μεγεθύνσεις είναι κατάλληλες για τρισδιάστατα αντικείμενα (Σημείωση: η τελική μεγέθυνση εξαρτάται από το μέγεθος της οθόνης που χρησιμοποιείται)
•    Περιλαμβάνεται επαγγελματική, ρυθμιζόμενου ύψους βάση για χρήση χωρίς χέρια και χάρακας βαθμονόμησης
•    Περιλαμβάνεται καλώδιο USB μήκους 122cm για άνετη μεταφορά της εικόνας κατά την παρατήρηση θεμάτων με μεγάλη επιφάνεια
•    Περιλαμβάνεται CD με το λειτουργικό Micro Capture Pro Software με δυνατότητες μετρήσεων χαρακτηριστικών
•    Διαθέτει μικρομετρική και χονδρική εστίαση
•    Συμβατότητα με Windows XP και μεταγενέστερα και Mac 10.6 και μεταγενέστερα
•    Διατίθεται νέα έκδοση του Micro Capture Pro software. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το support της Celestron!
•    Εγγύηση 2 ετών

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 907
Τύπος Ψηφιακό
Μεγεθύνσεις (x) 20x-200x
Μικρομετρική Εστίαση Ναι

Επιπλέον Πληροφορίες

Βίντεο

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.