ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟ RAINBOW D2L 0.3M (MOONSTONE) Zoom

LEVENHUK

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟ RAINBOW D2L 0.3M (MOONSTONE)

# LEV-69065

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

 Αυτό το μικροσκόπιο σας δίνει τη δυνατότητα να εκτελέσετε μια ποικιλία από ενδιαφέροντα πειράματα με τα έτοιμα δείγματα καθώς και με αντικείμενα που σας περιβάλλουν στην καθημερινότητα και έλκουν το ενδιαφέρον σας.

Δείτε ΕΔΩ το φυλλάδιο μικροσκοπίων, μεγεθυντικών φακών & αξεσουάρ μικροσκοπίων

Άμεσα διαθέσιμο
149,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟ RAINBOW D2L 0.3M (MOONSTONE) 

Το ψηφιακό μικροσκόπιο Levenhuk Rainbow D2L 0.3M Moonstone είναι τέλειο δώρο για παιδιά σχολικής ηλικίας. Αυτό το μικροσκόπιο σας δίνει τη δυνατότητα να εκτελέσετε μια ποικιλία από ενδιαφέροντα πειράματα με τα έτοιμα δείγματα καθώς και με αντικείμενα που σας περιβάλλουν στην καθημερινότητα και έλκουν το ενδιαφέρον σας. Χάρη στην ψηφιακή κάμερα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα αποτελέσματα των μελετών σας. Ακόμα και ένας αρχάριος ερευνητής μπορεί να δημιουργήσει εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο και να τα μοιραστεί με τους φίλους του στο Facebook ή στο Instagram. 

Οπτικά υψηλής ποιότητας
Οι φακοί είναι κατασκευασμένοι από οπτικό γυαλί υψηλής διαπερατότητας. Όλες οι οπτικές επιφάνειες είναι επενδυμένες με πολλαπλές αντιανακλαστικές επιστρώσεις – αυτός είναι ο λόγος που τα είδωλα των παρατηρούμενων δειγμάτων που αποδίδει το μικροσκόπιο έχουν υψηλή ευκρίνεια, αντίθεση και λεπτομέρεια. Τρεις αντικειμενικοί φακοί παρέχουν εύρος μεγεθύνσεων από 40x έως 400x. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε μεγέθυνση στρέφοντας το ρύγχος. 

Χαρακτηριστικά της ψηφιακής κάμερας
Το μικροσκόπιο συνοδεύεται από μια υψηλής ποιότητας ψηφιακή κάμερα 0.3 Mpx. Η κάμερα τοποθετείται στον σωλήνα του προσοφθαλμίου (αντί για προσοφθάλμιο) και κατόπιν συνδέεται στον υπολογιστή μέσω του καλωδίου USB που περιλαμβάνεται. Οι μεγεθυσμένες εικόνες των παρατηρούμενων δειγμάτων προβάλλονται στην οθόνη του υπολογιστή, κάνοντας την παρατήρηση πολύ πιο βολική από ό,τι μέσα από το προσοφθάλμιο. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε φωτογραφίες ή βίντεο από τα δείγματα που παρατηρείτε. Σχεδόν κάθε ερευνητής θέλει να μοιραστεί τα αποτελέσματα των ερευνών του με τους άλλους – με το ψηφιακό μικροσκόπιο Levenhuk Rainbow D2L 0.3M Moonstone μπορείτε εύκολα να το κάνετε. Δώστε ποικιλία στα νέα που δημοσιεύετε στο Facebook, ανεβάζοντας κάτι πραγματικά ενδιαφέρον και διδακτικό, όπως εικόνες από μεγεθυσμένους κρυστάλλους ζάχαρης ή βίντεο από κινούμενα αρτέμια.
Ένα καλώδιο USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) χρησιμοποιείται σαν πηγή ρεύματος για τη φωτογραφική μηχανή και για τη σύνδεση με τον υπολογιστή. Συμβατό λειτουργικό σύστημα:Windows. 

Παρατήρηση διαφανών και αδιαφανών δειγμάτων
Το μικροσκόπιο είναι εφοδιασμένο με δύο φωτιστικά συστήματα LED. Χρησιμοποιώντας των κάτω φωτισμό, μπορείτε να παρατηρήσετε διαφανή δείγματα, όπως μικροοργανισμούς σε μια σταγόνα νερού ή λεπτές φέτες φυτών. Ο πάνω φωτισμός σας επιτρέπει να παρατηρήσετε αδιαφανή αντικείμενα – φύλλα, κέρματα, ύφασμα, χαρτί κ.ά. Για να παρατηρήσετε ημιδιαφανή αντικείμενα, θα χρειαστείτε και τους δύο φωτισμούς. Η ένταση ρυθμίζεται, για καλύτερη θέαση κάθε δείγματος. 

Βολική σχεδίαση
Το σώμα του μικροσκοπίου είναι κατασκευασμένο από ποιοτικό πλαστικό – είναι πολύ πιο ελαφρύ από μέταλλο, αλλά αξιόπιστο και κατάλληλο για συχνή χρήση. Η κεκλιμένη κατά 45 μοίρες μονόφθαλμη κεφαλή ευνοεί μια πιο βολική στάση του σώματος κατά την παρατήρηση. Η τροφοδοσία του φωτισμού γίνεται είτε από την πρίζα είτε με μπαταρίες. Η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή τροφοδοτείται από τον υπολογιστή μέσω καλωδίου USB. 

 

 

Επιπλέον Πληροφορίες

Υλικό των οπτικών: Οπτικό γυαλί
Διάμετρος του σωλήνα του προσοφθαλμίου: 23.2 mm
Περιστρεφόμενο ρύγχος: 3 αντικειμενικοί
Τράπεζα 90x90 mm: με ελάσματα συγκράτησης
Περιθώρια κίνησης της τράπεζας, μέσω του μηχανισμού εστίασης: 0-15 mm, κάθετα
Συμπυκνωτής: NA 0.65
Διάφραγμα: Δίσκος διαφράγματος (6 ανοίγματα)
Εστίαση: Χοντρική
Υλικό του σώματος: Πλαστικό
Φωτισμός: LED
Ρύθμιση της φωτεινής έντασης: Ναι
Τροφοδοσία: 220 V/50 Hz ή 3 μπαταρίες AA
Τύπος φωτεινής πηγής: LED 3-3.2V (άνω και κάτω φωτισμός)
Megapixels: 0.3
Καταγραφή βίντεο: Ναι
Σημείο τοποθέτησης της κάμερας: Σωλήνας προσοφθαλμίου
Τύπος αρχείων εικόνας: *.bmp, *.jpg, *.jpeg, *.png, *.tif, *.tiff, *.gif, *.psd, *.ico, *.emf, etc.
Μέθοδος έκθεσης: ERS (Electronic Rolling Shutter)
Ισορροπία λευκού: auto/manual
Έλεγχος έκθεσης: auto/manual
Λογισμικό: Levenhuk
Προγραμματιζόμενες επιλογές: Μέγεθος εικόνας, λαμπρότητα, έλεγχος έκθεσης
Σύνδεση κάμερας: USB 2.0, 480Mb/s
Απαιτήσεις από τον υπολογιστή: Windows XP/Vista/7/8/10 (32 κα 64 bit),
επεξεργαστής: 2.8GHz Intel Core 2 ή ανώτερος, θύρα USB 2.0
Τροφοδοσία κάμερας: Καλώδιο USB

 

Στη συσκευασία επίσης περιλαμβάνονται:
• Αντάπτορα AC
• 3 μπαταρίες ΑΑ
• Το σετ πειραμάτων Levenhuk K50
• Ψηφιακή κάμερα 0.3Mpx
• Λογισμικό της Levenhuk για Windows
• Καλώδιο USB
• Εγχειρίδιο οδηγιών και δια βίου εγγύηση


Το σετ πειραμάτων Levenhuk K50 περιλαμβάνει:

• "Ελκυστικό Μικροσκόπιο. Εξέταση του Μικρόκοσμου" Εγχειρίδιο οδηγιών
• Λαβίδα
• Εκκολαπτήριο για αρτέμια
• Μικροτόμο
• Φιαλίδιο με μαγιά
• Φιαλίδιο με πίσσα
• Φιαλίδιο με αλάτι
• Φιαλίδιο με αρτέμια
• 5 δείγματα έτοιμα για χρήση
• 5 κενές διαφάνειες
• Σταγονόμετρο
• Κάλυμμα για τη σκόνη


Προφύλαξη: Ανατρέξτε στην ταμπέλα τεχνικών στοιχείων για να ξέρετε ποια είναι η κατάλληλη τάση δικτύου και ποτέ μην επιχειρήσετε να βάλετε μια συσκευή 110V σε μια πρίζα 220V ή το αντίστροφο χωρίς τη χρήση μετασχηματιστή. Να θυμάστε ότι η τάση δικτύου στις ΗΠΑ και στον Καναδά είναι 110V, ενώ στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες από 220-240V. 

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.